Sysia29
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny chciałam się przywitać i od razu zapytać o pewną rzecz. Mam już jedno dzieciątko. Urodziłam 6 lat temu kiedy jeszcze nie wiedziałam co to nerwica lekowa. Miałam objawy nerwicy natręctw ale sama sobie z nią radziłam. Zaczęło się kiedy w wypadku zginęła nam bliska osoba. Nie wiedziałam co się że mną dzieje. Cały wachlarz objawów somatycznych. Zaczęło się od skoków ciśnienia i pulsu, ataków paniki, brak apetytu itd itp. Zresztą wiecie o czym mówię. W końcu udałam się do specjalisty bo nie radziłam sobie sama. Mąż wystraszony i małe dziecko. Dostałam elicee którą długo się rozkręcała. Ale jak zaczęła działać to nerwice mam na smyczy. Czasem zwłaszcza przed okresem sie zerwie ale daje sobie z nią radę biorę ja już ponad rok. Pomału schodzę z dawki bo chciałabym drugie dzieciątko. I tu pytanie do Was kochane. Czy któraś z Was była na lekach i odstawiła je przed zajściem w ciążę? Jak z nerwicą? Wróciła? Poczytam Was trochę wstecz ale może któraś z Was była w podobnej sytuacji? Pozdrawiam