reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Hej dziewczyny [emoji16] iwi jak ci kochana[emoji16] dajesz radę? Kiedy masz termin? Pozdrawiam gorąco
1498921223-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

="DaWo, post: 15pewnie , member: 170666"górze j dziewczyny [emoji16] iwi jak ci kochana[emoji16] dajesz radę? Kiedy masz termin? Pozddobrze wiam gorąco
1498921223-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo tyłka 0a40 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Piekna coreczka pewnie po mamie. U mnkkkie gorzej razem z ginekolg i npsychiatra doszlismy do wniosko ze nmusze wziasc tabtelki. Biore je dopiero 6 dzien i to w sumie jest tylko polowka czyli 5m. Narazie bez zmianake lekarz powiedzial ze zacznue dzialac dopiero po okolo 2 tygodniach. Aty DaWo o ike dobrze pamietam bralas tez jakies tabletki jak to u ciebie wygladalo musialas je odstawic przed porodem i jak to wyglada po porodzie. Jak dajesz sobie rade z tym wszystkin?

Iwi zacznij brac dawke ktora zadziala czyli 10 mg i nie baw sie w mniejsza bo to nie jest dawka terapeutyczna, to tak jakbys wziela polowke ibupromu na migrene.
Ja bralam leki w czasie ciazy i biore teraz przy karmieniu piersia. Nie odstawialam przed porodem. Musisz przeczytac moje wypowiedzi z kwietnia. Moje dzieciątko rozwija sie bez zastrzeżeń.
Wez leki w normalnej dawce a zobaczysz ze odzyjesz. Robisz wiecej szkody swoimi nerwami niz biorac leki. Po miesiacu bedziesz czula sie znacznie lepiej...

Iwi zacznij brac dawke ktora zadziala czyli 10 mg i nie baw sie w mniejsza bo to nie jest dawka terapeutyczna, to tak jakbys wziela polowke ibupromu na migrene.
Ja bralam leki w czasie ciazy i biore teraz przy karmieniu piersia. Nie odstawialam przed porodem. Musisz przeczytac moje wypowiedzi z kwietnia. Moje dzieciątko rozwija sie bez zastrzeżeń.
Wez leki w normalnej dawce a zobaczysz ze odzyjesz. Robisz wiecej szkody swoimi nerwami niz biorac leki. Po miesiacu bedziesz czula sie znacznie lepiej...
Chyba tak zrobie zadzwonie w poniedzialek do mojego psychiatry i sie zapytam czy moge a ty tz bralas mozarin skad wiesz ze 10 mg to dawka terapeutyczna?

Dziewczyny chyba zaczynam dojrzewac do odejscia od meza znowu go dzisiaj nie ma przy mnie poszedl sobie do kolegow i mam mnie gdzie mowi ze on mi zabrania kontaktow z mama to mam mu nie zabraniac konaktow z kolegami.Nie wiem juz do niego mowic.Moj tata powiedzial ze mam sie wyprowadzic i przyjsc do rodzicow bo wykocze sie psychicznie chyba ma racje

iwi jeśli bardzo meczy cie ten związek to wyprowadz się do rodziców, chociaż w nich masz wsparcie. a maz jak zostanie sam to może przemysli i się zmieni. albo i nie. nie spróbujesz to nie zobaczysz.

a co do tabletek tez biorę dopiero piaty dzień i z poprawa marnie; ( musze brać jeszcze doraźnie relanium żeby jakoś się trzymać; (

Witam was dziewczyny dawno nie zaglądałam bo nerwica dała mi trochę spokój i nie myślę o niej przestałam się już nią przejmować bo szkoda sobie życie marnować a nie siedzieć i się zadreczac i nakrecac byłam dzisiaj na wizycie 39 tyg jutro do szpitala będą mi poród wywoływać mam za duzo wód plodowych niby z małą wszystko ok ale jednak obawy są co to będzie i jak ....Z jednej strony już chce żeby było po wszystkim bo brzuch mam duży i wszystko spuchniete ...A z drugiej strach przed porodem czy cc bo to też nie wykluczone
Ester urodzilas????? Daj znać?

reklama
Ester urodzilas????? Daj znać?
Witam niestety jeszcze nie wypuścili mnie do domu i mam czekać do tygodnia jak się nic nie zacznie to w poniedziałek jadę na wywołanie ciąża trwa do 42 tyg więc na razie nic nie mogą zrobić jak się samo nie zacznie ... I tak czekam z niecierpliwością na moją córkę dobrze ze przynajmniej nerwica się uspokoila Pozdrawiam

Do góry