reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dzis o 8:20 przez CC urodzil się moj drugi syn. Ciaza ciężka o czym pisałam. Nerwa nakręconą na maksa. Mnóstwo dolegliwości psychicznych i fizycznych, lęki, stresy, strach przed porodem naturalnym, jeszcze większy przed CC, milion mysli, czarnych scenariuszy
.. wszystko na raz. A dzis wszystko odeszło. Mam nadzieje, ze tak zostanie 🙏

reklama
Dzis o 8:20 przez CC urodzil się moj drugi syn. Ciaza ciężka o czym pisałam. Nerwa nakręconą na maksa. Mnóstwo dolegliwości psychicznych i fizycznych, lęki, stresy, strach przed porodem naturalnym, jeszcze większy przed CC, milion mysli, czarnych scenariuszy
.. wszystko na raz. A dzis wszystko odeszło. Mam nadzieje, ze tak zostanie [emoji120]
Gratulacje! Ogrom zdrówka dla Was! :)

.. wszystko na raz. A dzis wszystko odeszło. Mam nadzieje, ze tak zostanie 🙏
Super bardzo się cieszę :)) gratulacje

dziewczyny ja od nie dawna czuje się się okropnie , dostaje ataków paniki , drżą mi ręce , serce szybciej bije , płytki oddech itp, myśli ciągle negatywne i strach przed wszystkich , znacie jakieś leki bezpieczne dla dziecka na uspokojenie nerwów ? jutro mam teleporadę z psychiatrą (kiedyś leczyłam się na depresje ) i jak mi przepiszę leki czy są jakieś psychotropy które nie wpływają na dziecko lub w mniejszym stopniu ? Czy melisa herbata by pomogła ? szczerze nigdy się tak nie czułam zaczęło się od tego miesiąca z podwojoną siłą , kilka miesięcy temu nie miałam takich objawów , normalnie żyłam a teraz ciągle się boje , stresuje , płaczę , nie wiem jak ja wytrzymam 9 miesięcy z taką huśtawką emocji jak już teraz ledwo żyje , głowa ciągle mnie boli , jestem zmęczona , najlepiej to bym spała bo wtedy nie myślę o niczym i mogę odpocząć od natłoku tych emocji

dziewczyny ja od nie dawna czuje się się okropnie , dostaje ataków paniki , drżą mi ręce , serce szybciej bije , płytki oddech itp, myśli ciągle negatywne i strach przed wszystkich , znacie jakieś leki bezpieczne dla dziecka na uspokojenie nerwów ? jutro mam teleporadę z psychiatrą (kiedyś leczyłam się na depresje ) i jak mi przepiszę leki czy są jakieś psychotropy które nie wpływają na dziecko lub w mniejszym stopniu ? Czy melisa herbata by pomogła ? szczerze nigdy się tak nie czułam zaczęło się od tego miesiąca z podwojoną siłą , kilka miesięcy temu nie miałam takich objawów , normalnie żyłam a teraz ciągle się boje , stresuje , płaczę , nie wiem jak ja wytrzymam 9 miesięcy z taką huśtawką emocji jak już teraz ledwo żyje , głowa ciągle mnie boli , jestem zmęczona , najlepiej to bym spała bo wtedy nie myślę o niczym i mogę odpocząć od natłoku tych emocji
Sertalina, doraźnie relanium lub hydroksyxyna

Ja jestem w 30 tyg ciazy i jestem.zalamana codziennie placze jestem.juz tak zmeczona ze nie mam.czasami.sily.wstac z lozka😞 ze stanami.lękowymi.walcze.od poczatku ciazy od 5 miesiaca zaczelam.brac leki Asertin minely.prawie 3miesiace a poprawy nie ma ....jestem.wykonczona psychicznie ...😞😞😞😞
Cześć,

Jak się czujesz? Dzidzius już na świecie? Ja mojego synka urodziłam 20 lipca 2020 😊Pisz w razie pytan☺

reklama
W którym tygodniu jesteś?

Do góry