reklama
Nie... Utrzymuje sie w tych samych wartosciwch co przed ciążą.A jak u Ciebie z tętnem ? Szybsze niż przed ciaza?
Ja to wiem tylko że jestem dopiero na początku.. A co będzie potemW ciąży tętno może być szybsze
Justi1234
Fanka BB :)
A jaki masz puls?Ja to wiem tylko że jestem dopiero na początku.. A co będzie potem
Ja w ciąży to miałam tętno 150-160Ja to wiem tylko że jestem dopiero na początku.. A co będzie potem
Justi1234
Fanka BB :)
Strasznie wysokie, jak Ty funkcjonowałas?Ja w ciąży to miałam tętno 150-160
Mega cię rozumiem, bo schodzenie z tych lekow to tez dla mnie dramat. Obecnie biore cwiartke tabletki Asentry 100, a bralam całą. Wczoraj jak rozmawialam z psychiatrą powiedziała zebym ewentualnie troszkę zwiększyla dawke Asentry np. Cwiartke ktora biore i dobrać troszkę z pozostałej ćwiartki. Ale no nie wiem czy jest sens, bo będę schodzić i schodzić z tych tabletek, a chcialabym jak najszybciej je odrzucic. I tu dylemat czy faktycznie schodzic tak mega powoli czy juz przemęczyć sie i zostac na tej malej dawce, ktorą biorę teraz i pozniej sprobować znowu z niej zejsc. Ogolnie to jestem w szoku, ze schodzenie powoduje takie straszne objawy. A niby te leki nie uzależniają.Dziewczyny ja w ogóle nie wiem jak już z leków schodzić, ostatnio zmniejszylam dawkę o cwiartke tabletki i tak mnie kopnęło, że coś okropnego. Psychiatra kazała mi się wspomagać hydroksyzyną, ale ona mnie usypia, a jeżdżę samochodem i pracuje na razie, więc nie mogę sobie pozwolić, żeby stać na rzęsach.
O matko!! Mega wysokie.... Jak sie czulaś z takim tętnem?Ja w ciąży to miałam tętno 150-160
Ja je miałam tylko na wizytach u giną, a cisnieniomierz to kiedy aż ciśnienia nie mógł zkierzycO matko!! Mega wysokie.... Jak sie czulaś z takim tętnem?
reklama
A w domu jakie miałaś?Ja je miałam tylko na wizytach u giną, a cisnieniomierz to kiedy aż ciśnienia nie mógł zkierzyc
Podziel się: