reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

W ciąży tętno może być szybsze

Załączniki

• Screenshot_20200912_135158_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_20200912_135158_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    289,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Dziewczyny ja w ogóle nie wiem jak już z leków schodzić, ostatnio zmniejszylam dawkę o cwiartke tabletki i tak mnie kopnęło, że coś okropnego. Psychiatra kazała mi się wspomagać hydroksyzyną, ale ona mnie usypia, a jeżdżę samochodem i pracuje na razie, więc nie mogę sobie pozwolić, żeby stać na rzęsach.
Mega cię rozumiem, bo schodzenie z tych lekow to tez dla mnie dramat. Obecnie biore cwiartke tabletki Asentry 100, a bralam całą. Wczoraj jak rozmawialam z psychiatrą powiedziała zebym ewentualnie troszkę zwiększyla dawke Asentry np. Cwiartke ktora biore i dobrać troszkę z pozostałej ćwiartki. Ale no nie wiem czy jest sens, bo będę schodzić i schodzić z tych tabletek, a chcialabym jak najszybciej je odrzucic. I tu dylemat czy faktycznie schodzic tak mega powoli czy juz przemęczyć sie i zostac na tej malej dawce, ktorą biorę teraz i pozniej sprobować znowu z niej zejsc. Ogolnie to jestem w szoku, ze schodzenie powoduje takie straszne objawy. A niby te leki nie uzależniają. 🙄

reklama
Do góry