Też się boję że to wróci niestetyJa nie jestem jeszcze w ciąży. Nerwice mam od 2015 roku. Gdy brałam elicee nie mialam objawow. Po pół roku stosowania stopniowo odstawialam. Niestety teraz znów wróciła, codziennie walenie serca, lęk że to zawał itd. Dziś kupiłam elicee. I jeśli okaże się że jestem w ciąży odstawie.. ale moze choć na chwilę poczuje się lepiej.
reklama
Justi1234
Fanka BB :)
U mnie teraz codziennie, ledwie żyję..wciąż lęk.. najgorzej w pracy, raz.mi.goraco, ta zimno, serce wali, sucho w ustach. Można się wykończyć, staramy się już 4 miesiąc o ciaze, póki co bezskutecznie. W tamtym miesiącu miałam.ciaze biochemiczną, test wyszedł pozytywny, a później był okres. Mam nadzieje, że ta elicea pomoże. Później gdybym była w ciąży odstawię.. okropna ta nerwica, nie chce dać spokoju i mimo, że człowiek wie że ma.nerwice to i tak zawsze się boi i nakręca.Też się boję że to wróci niestety
Tak straszna. Na początku nieźle mnie wykończyła. To trzymam kciukiU mnie teraz codziennie, ledwie żyję..wciąż lęk.. najgorzej w pracy, raz.mi.goraco, ta zimno, serce wali, sucho w ustach. Można się wykończyć, staramy się już 4 miesiąc o ciaze, póki co bezskutecznie. W tamtym miesiącu miałam.ciaze biochemiczną, test wyszedł pozytywny, a później był okres. Mam nadzieje, że ta elicea pomoże. Później gdybym była w ciąży odstawię.. okropna ta nerwica, nie chce dać spokoju i mimo, że człowiek wie że ma.nerwice to i tak zawsze się boi i nakręca.
elexis84
Początkująca w BB
Jak zniosłaś odstawienie bo ja mam z tym problem chodzi przede wszystkim o objawyCałkowicie po teście . Próbowałam wcześniej ale objawy odstawienne nie ciekawe. Napisz coś o sobie
Justi1234
Jakie masz objawy przy odstawianiu?Jak zniosłaś odstawienie bo ja mam z tym problem chodzi przede wszystkim o objawy
monika1708
Ja jestem w 3 trymestrze, biorę Asertin.
Od kilku dni kiepsko psychicznie się czuję [emoji17]
Od kilku dni kiepsko psychicznie się czuję [emoji17]
elexis84
Początkująca w BB
Mam okropne obiawy odstawienia zawroty głowy, mdłości, bezsenność, płaczliwość, zmiana nastroju. Najgorsze są zawroty głowy i jakieś dziwne wyładowania w głowie. Rozmawiałam że swoim lekarzem na ten temat kazał natychmiast mi odstawić jak chce mieć dzieci. Mam przeboleć obiawy odstawienia.Jakie masz objawy przy odstawianiu?
Też takie mam kazał to wytrzymać ale dodatkowo objawy ciazy to ciężko miMam okropne obiawy odstawienia zawroty głowy, mdłości, bezsenność, płaczliwość, zmiana nastroju. Najgorsze są zawroty głowy i jakieś dziwne wyładowania w głowie. Rozmawiałam że swoim lekarzem na ten temat kazał natychmiast mi odstawić jak chce mieć dzieci. Mam przeboleć obiawy odstawienia.
reklama
Justi1234
Przed ciążą kazał Ci odstawić?Mam okropne obiawy odstawienia zawroty głowy, mdłości, bezsenność, płaczliwość, zmiana nastroju. Najgorsze są zawroty głowy i jakieś dziwne wyładowania w głowie. Rozmawiałam że swoim lekarzem na ten temat kazał natychmiast mi odstawić jak chce mieć dzieci. Mam przeboleć obiawy odstawienia.
Podziel się: