reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

Witam, mamusie które rodziły ostatnio w Nowej Soli, mam pytanko, co trzeba zabrać do porodu dla siebie i dzidziusia? będę wdzięczna za odpowiedź bo w różnych szpitalach co innego z tego co się orientuję. dziękuję i pozdrawiam :-)

reklama
hej dziewczyny! ja bym chciała jeszcze wrócić do tematu opłat za pojedynczą salę porodową i pojedyncza salę na roomingu. W piątek ze szkoły rodzenia byłam zwiedzać nasz szpital i pani położna mówiła, że szpital nie pobiera opłat bo nie może, jedynie jeśli rodzice chcą to mogą wpłacić jakąś kwotę na rzecz fundacji. W związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które rodziły w zg w ostatnim miesiącu. Jak to faktycznie wyglądało? Czy musiałyście płacić, a jeśli tak to kto Wam o tym powiedział i mniej więcej w jaki sposób? Jutro mam znowu zajęcia więc z ciekawości bym się zapytała o co chodzi. pozdrawiam :)

hej dziewczyny:) jak tam samopoczucie?? moje niestety średnio bo poród zbliża się wielkimi krokami i szczęście miesza się ze strachem i lękiem. pozdrawiam

awokado dasz radę, co prawda u mnie jeszcze 2 miesiące do odczekania i wszystko przede mną ale jakoś mnie obawy nie trzymają na razie. Wiem tylko że jak Babol wyjdzie to pierwsze co mu zrobie to nakopię mu do tyłka za te kopniaki z premedytacją jak głodek go ciśnie :p
Jejku jak już masz fajnie tak na końcówce, zaraz maluszka zobaczysz :D:D ja to nie wytrzymam do tego maja :O

Pozdrówka :*

cześć dziewczyny:) ja wczoraj dowiedziałam się że będę mieć cesarkę, a tak nastawiałam się na rodzinny poród:( najgorsze że data już wyznaczona i teraz tylko się stresuję:( ale wiem, że już w przyszłym tygodniu zobaczę mojego maluszka i to jest najważniejsze:)

Rita84 - dlaczego jesteś smutna??

Hej prawdę powiedziawszy zły nastrój nie jest to spowodowane ciążą bo jeśli chodzi o nią to wszytko dobrze, wiem już, że będziemy mieć dziewczynkę :D pojawiały się tak zwane problemy rodzinne i trudno mi przejść na nimi do porządku dziennego aczkolwiek staram się maksymalnie by wyjść z dołka bo wszytko odbija się na moim maluchu
co do cesarki bądź dzielna, najważniejsze by maluch przyszedł na świat zdrowy, 3 mam kciuki

reklama
Hej RITA84 :) pewnie to banalnie zabrzmi ale uszy do góry:)
ja czasem jak juz nie moge dojsc do ładu to właczam sobie taka myśl '' pomysle o tym jutro ;) '' i jakoś leci . Wiem ze to male pocieszenie , ale tak sobie mysle ze baba w ciazy :) i tak nie ma lekko i nie powinny ja jeszcze iskać dodatkowe problemy .
pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Do góry