reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Choco hahaha właśnie takie były tłumaczenie męża ;-)
Kropek widać ze jest szary :-) ten nasz tez ma być szary :-) ale jaki kupimy to się okaże dopiero przy zakupie ;-)

Pewnie jej tak na telefonie otworzyło. My wybraliśmy neutralny kolor bo w razie czego żeby było dla drugiego dziecka a chxe do środka ożywiające dodatki jakiś kocyk do fotelika pod główkę poduszeczke motylka i mufke na ręce :) wiec jakieś kolorki i wzorki dziewczęce przemyce;)

Bettina to jest bebetto torino, wagowo standard nie powiem ci teeaz ale jak porowntwalismy to jak większość z tych lżejszych, bez kół chyba 6-7 z kołami 9 a z dużą buda chyba 13 ale mogę źle pamiętać My zwróciliśmy szczególną uwagę na regulowany amortyzator z tyłu przy kołach bp nie chcieliśmy żeby nam zabardzo Bujal a tu możesz w każdej chwili zablokować je nawet całkiem.

Ja wstępnie upatrzyłam sobie camarelo carera ale z ostateczną decyzją czekam aż będę mogła go obejrzeć na żywo.

Bettina ja widziałam ten wozek o którym piszesz:) niestety na mnie nie zrobił takiego szału jak na zdj:( wogule bardzo ciężko go było upolować w jakimkolwiek sklepie ale cieszę się że udało mi się go zobaczyć bo ja osobiście byłabym rozczarowana nim jakby mi przyszedł do domu :( a szkoda bo piękna kolorystyka nam się ren marynarski podobał :(

reklama
jak się okaże, że po obejrzeniu na żywo nie będzie nam pasował to masakra, znowu od nowa trzeba będzie przeglądać :szok:
Nie zrobił szału na was pod kątem wizualnym czy funkcjonalnym?

Do góry