reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny takie pytanie do Was. Czy cena 400zl za 52 szt ciuszkow uzywanych dla niemowlaka (rozm. 56-62) to duzo? Bo kurcze trafilam na fajne ciuszki na olx jednej dziewczyny. Bardzo ladne. Po jednym dziecku. Probowalam sje z nia troche targowac. Ale nie ma opcji zeby zeszla z ceny. Juz mialam robic przelew, ale zaczelam grzebac na allegro i okazuje sie ze sa rozne inne ciuszki, rowniez uzywane, za sporo mniejsza kase (np 30szt za 70zl). Macie moze doswiadczenie w temacie? Juz sama nie wiem co myslec, nie mam doswiadczenia w zakupach uzywanej odziezy, a juz w ogole tej dzieciecej. Czy te tansze paczki to beda z jakimis uszkodzonymi ubrankami? M mowi, zebym sie wstrzymala, ze wg niego cena tamtej laski jest spora i ze lepiej poszukac czegos innego, a roznice nawet dolozyc na inny sensowny zakup dla dziecka (no do lepszego bujaczka).. poradzcie prosze, normalnie jestem mega ogarnieta osoba ale widze ze ciaza mi mozg odjela [emoji52]
Ja bym sobie darowała. Patrz teraz w ludlu 2 bodziaki za 15 zl gdzie jakosc jest super, sa tez spodenki, bluzeczki, sweterki. Sama kupowalam uzywku na allegro ale duzo mniej mnie ti kosztowalo

reklama
Dziewczyny takie pytanie do Was. Czy cena 400zl za 52 szt ciuszkow uzywanych dla niemowlaka (rozm. 56-62) to duzo? Bo kurcze trafilam na fajne ciuszki na olx jednej dziewczyny. Bardzo ladne. Po jednym dziecku. Probowalam sje z nia troche targowac. Ale nie ma opcji zeby zeszla z ceny. Juz mialam robic przelew, ale zaczelam grzebac na allegro i okazuje sie ze sa rozne inne ciuszki, rowniez uzywane, za sporo mniejsza kase (np 30szt za 70zl). Macie moze doswiadczenie w temacie? Juz sama nie wiem co myslec, nie mam doswiadczenia w zakupach uzywanej odziezy, a juz w ogole tej dzieciecej. Czy te tansze paczki to beda z jakimis uszkodzonymi ubrankami? M mowi, zebym sie wstrzymala, ze wg niego cena tamtej laski jest spora i ze lepiej poszukac czegos innego, a roznice nawet dolozyc na inny sensowny zakup dla dziecka (no do lepszego bujaczka).. poradzcie prosze, normalnie jestem mega ogarnieta osoba ale widze ze ciaza mi mozg odjela [emoji52]
Mi się wydaje trochę dużo. Ale zależy w jakim stanie te ciuszki i jakie marki. Można znaleźć lepsze oferty.

Dziś mija dokładnie 3 tygodnie odkąd Anastazja jest z nami i taki oto prezent nam zrobiła, musiałam sie pochwalić. ;) Przy okazji Was zapytam - czy dalej psikac octaniseptem czy juz nie? Jakoś specjalnie pielęgnować? Tam troche krwi jest... kapać normalnie mocząc? :)

Gratulacje :-) moja już po tygodniu zgubiła :p my myjemy białym jeleniem, wszyscy nam odradzali octanisept

Strasznie drogo jak dla mnie. Ja kupiłam ponad 70 ubrań za 130zł, ładne, firmowe itd

Daruj sobie, strasznie dużo. Moja kuzynka sprzedaje ciuszki markowe takie jak hm cool club itp po ok 1.50 za sztukę bo wychodzi z założenia że woli sprzedać niż ma się to w domu jej poniewierać jak i tak więcej dzieci mieć nie będzie.A ciuszki po jednym dziecku w stanie idealnym.

reklama
Do góry