reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Juz po obchodzie, lekarz powiedzial ze moja lekarka kazała mnie uziemić do poniedzialku :( moje dolegliwości określił raczej na cos z przewodem pokarmowym. Mam nadzieję, ze cos zbadają. Zjadłam śniadanie, troche okropnej mazi mlecznej i dwie Male kanapeczki z pasztetem. Zobaczymy jak tam moj brzuch się będzie zachowywał.
Najważniejsze że z maluszkiem jest wszystko dobrze! Z innymi problemami dasz radę! Nie zazdroszczę weekendu w szpitalu, tym bardziej że przez weekend nie robią żadnych badań, to tylko takie leżenie dla leżenia :-/
Ale odpoczniesz i... wydasz majątek na tv :p
Trzymajcie się cieplutko :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie pytalam pielęgniarki czy będą dzisiaj jakieś badania -odp - nie. Czyli super, leżenie dla leżenia, nawet nic nie sprawdzają, czy to wyrostek, czy wątroba... Eh szkoda gadać. Maluszek waży juz ponad 900 gr jest taka żywa, ze pani doktor musiala sie nieźle nagimnastykowac zeby ja pomierzyć, przy okazji sama dostała kilka kopniaków:)

Martka - nie wiem czy pamietasz , ale ja tez pisalam tutaj o tym dziwnym bolu - kluciu na prawym boku i tez podejrzewalam wyrostek - bedac teraz na tym usg zapytalam lekarza osmial sie tylko ze wyrostek ma inne objawy i tak naprawde to nic tam nie ma...poprostu dziecko tak uciska w macice.

Martka - nie wiem czy pamietasz , ale ja tez pisalam tutaj o tym dziwnym bolu - kluciu na prawym boku i tez podejrzewalam wyrostek - bedac teraz na tym usg zapytalam lekarza osmial sie tylko ze wyrostek ma inne objawy i tak naprawde to nic tam nie ma...poprostu dziecko tak uciska w macice.
To mogli chociaz mi tak powiedziec:) a tu nic, zero i mam się zastanawiać dalej skad takie twardnienie brzucha...
Dobra , nie narzekam, z małą wszystko ok, to najważniejsze

Właśnie pytalam pielęgniarki czy będą dzisiaj jakieś badania -odp - nie. Czyli super, leżenie dla leżenia, nawet nic nie sprawdzają, czy to wyrostek, czy wątroba... Eh szkoda gadać. Maluszek waży juz ponad 900 gr jest taka żywa, ze pani doktor musiala sie nieźle nagimnastykowac zeby ja pomierzyć, przy okazji sama dostała kilka kopniaków:)
Poproś może żeby Ci chociaż próby watrobowe zrobili, ja też miałam takie dziwne kłócia w prawym boku tyle że wyżej, jakby pod żebrami i mój lekarz właśnie kazał zrobić próby watrobowe, u mnie wyszło ok i do tej pory nie wiem co to było :p

Nie chce cie straszyć ale ja kiedy miałam wydety brzuch jak balon i ból w mostku który promieniowal na kręgosłup to było to zapalenie woreczka żółciowego:( tyle że nie byłam w ciazy.

powiedzcie gdzie warto jechać na 4 dni w góry (okolice Wroclawia) żeby można było pospacerować i spędzić przyjemny długi weekend z mężem i 3,5 letnia córka i gdzie są jakieś atrakcje dla całej rodziny i dla dzieci żeby wyjazd nie był nudny jak flaki z olejem?
Chciałabym zrobić prezent dla męża i pobyć z nim i z córką i odnowić relacje (chciałabym wyjechać po transferze; w przerwie kiedy będę czekała na betę,co o tym myślicie?

reklama
Nie chce cie straszyć ale ja kiedy miałam wydety brzuch jak balon i ból w mostku który promieniowal na kręgosłup to było to zapalenie woreczka żółciowego:( tyle że nie byłam w ciazy.
Mnie pobolewa w prawym boku, pod żebrami, mam nadzieję więc ze to nie to:) wczoraj bylam tez u internisty mowila, ze woreczek raczej wyklucza bo bym wyła z bólu, ale pani doktor miala z 70 lat i bala sie mnie nawet dotknąć:)

Do góry