Dziewczyny, samych dobrych wiadomości i pięknych widoków na wizytach :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze że z maluszkiem jest wszystko dobrze! Z innymi problemami dasz radę! Nie zazdroszczę weekendu w szpitalu, tym bardziej że przez weekend nie robią żadnych badań, to tylko takie leżenie dla leżenia :-/Juz po obchodzie, lekarz powiedzial ze moja lekarka kazała mnie uziemić do poniedzialku moje dolegliwości określił raczej na cos z przewodem pokarmowym. Mam nadzieję, ze cos zbadają. Zjadłam śniadanie, troche okropnej mazi mlecznej i dwie Male kanapeczki z pasztetem. Zobaczymy jak tam moj brzuch się będzie zachowywał.
To mogli chociaz mi tak powiedziec a tu nic, zero i mam się zastanawiać dalej skad takie twardnienie brzucha...Martka - nie wiem czy pamietasz , ale ja tez pisalam tutaj o tym dziwnym bolu - kluciu na prawym boku i tez podejrzewalam wyrostek - bedac teraz na tym usg zapytalam lekarza osmial sie tylko ze wyrostek ma inne objawy i tak naprawde to nic tam nie ma...poprostu dziecko tak uciska w macice.
Poproś może żeby Ci chociaż próby watrobowe zrobili, ja też miałam takie dziwne kłócia w prawym boku tyle że wyżej, jakby pod żebrami i mój lekarz właśnie kazał zrobić próby watrobowe, u mnie wyszło ok i do tej pory nie wiem co to byłoWłaśnie pytalam pielęgniarki czy będą dzisiaj jakieś badania -odp - nie. Czyli super, leżenie dla leżenia, nawet nic nie sprawdzają, czy to wyrostek, czy wątroba... Eh szkoda gadać. Maluszek waży juz ponad 900 gr jest taka żywa, ze pani doktor musiala sie nieźle nagimnastykowac zeby ja pomierzyć, przy okazji sama dostała kilka kopniaków
Nie chce cie straszyć ale ja kiedy miałam wydety brzuch jak balon i ból w mostku który promieniowal na kręgosłup to było to zapalenie woreczka żółciowego tyle że nie byłam w ciazy.Właśnie pytalam pielęgniarki czy będą dzisiaj jakieś badania -odp - nie. Czyli super, leżenie dla leżenia, nawet nic nie sprawdzają, czy to wyrostek, czy wątroba... Eh szkoda gadać. Maluszek waży juz ponad 900 gr jest taka żywa, ze pani doktor musiala sie nieźle nagimnastykowac zeby ja pomierzyć, przy okazji sama dostała kilka kopniaków
Mnie pobolewa w prawym boku, pod żebrami, mam nadzieję więc ze to nie to wczoraj bylam tez u internisty mowila, ze woreczek raczej wyklucza bo bym wyła z bólu, ale pani doktor miala z 70 lat i bala sie mnie nawet dotknąćNie chce cie straszyć ale ja kiedy miałam wydety brzuch jak balon i ból w mostku który promieniowal na kręgosłup to było to zapalenie woreczka żółciowego tyle że nie byłam w ciazy.