nieagatka
Fanka BB :)
Co do pieluchowania to nie forsdze, bo u nas 2 tyg pp zdjeciu pieluchy w dzien, nocna byla sucha wiec zdjelismy na noc tez.Dziewczyny a macie jakieś wskazówki na odpieluchowanie do snu? My juz prawie rok bez pieluszki przez dzień ale na dzemke i na noc pielucha musi byc i zawsze hest posikana mocno. Próbowałam klasc Hubka bez to było kilka razy w nocy przebieranie a on i lozko cale zasikane. On też do spania musi miec butle mleka bo bez tego ani rusz
Probowalam mu je odłożyć ale nie ma poki co szans... W nocy jak sie budzi to tez zyczy sobie mleko bo jak nie to awantura
Co do butli w nocy to odstaw. Szkoda jego zebow. Bedziesz miec awanture przez 3 dni i po sprawie. Ja nocna butle odstawilam jak Lila miala.jakies 16 miesięcy. A te na noc to po prostu stopniowo dodawalam mniej mm. Robilam 150 wody plus najpierw 3 potem 2 miarki. Finalnie bylo to pol miarki i w koncu powiedzieliśmy, ze to koniec. Ze je kolacje, a butelka jest dla dzidziusiow. Zloscila sie pare dni, ale dala sobie spokoj. W nocy kolo lozka zawsze ma bidon. Teraz juz nawet nie wola tylko sama sie napoje i wraca spac.
Hubek jest juz tak duzy i w dodatku w takim wieku, ze wszystko bedzie awantura wymuszal. Wierz mi, lepiej zrobic to zanim się brat urodzi. Wtedy wszystko jest trudniejsze.