Dzień dobry dziewczyny mam pytanie w którym tyg odstawialyscie estrofem ja dzisiaj mam 13 tc+0 i dziisaj ostatnia tab czy to nie za wcześnie jak myślicie ? Jeszcze jestem nadal na dufastonie jeszcze 10 dni i potem zaczynam schodzić z lutinusa biorę teraz 2 razy po 2 a potem mam co 5 dni jedna mniej brać jak to u was moje panie wyglądało ?? A co się okazało ostatnio ze z naszego syneczka zrobiła się na 80% dziewczynka a teraz 2 mam testy papa będzie to 13tc+2
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Ja estrofem jakoś w 12 tc odstwilam razem z luteina i fraxiparina, a z dupka całkowicie zeszlam w 16 tc.Dzień dobry dziewczyny mam pytanie w którym tyg odstawialyscie estrofem ja dzisiaj mam 13 tc+0 i dziisaj ostatnia tab czy to nie za wcześnie jak myślicie ? Jeszcze jestem nadal na dufastonie jeszcze 10 dni i potem zaczynam schodzić z lutinusa biorę teraz 2 razy po 2 a potem mam co 5 dni jedna mniej brać jak to u was moje panie wyglądało ?? A co się okazało ostatnio ze z naszego syneczka zrobiła się na 80% dziewczynka a teraz 2 mam testy papa będzie to 13tc+2 Zobacz załącznik 903156
Super ze dzidzia rośnie, to synus Wam psikusa zrobił [emoji6] i bedzie córeczka [emoji108] [emoji173]
lafantynka
Hihi no to niezle. Mi bardzo szybko bo jakos w 10 tygodniu powiedział ze chłopiec! Ale jakos wierzyć mi się nie chce ze to takie pewne bo to szybko dość. A robisz jakieś inne prenatalne?? Nifty, harmony, panorama??Dzień dobry dziewczyny mam pytanie w którym tyg odstawialyscie estrofem ja dzisiaj mam 13 tc+0 i dziisaj ostatnia tab czy to nie za wcześnie jak myślicie ? Jeszcze jestem nadal na dufastonie jeszcze 10 dni i potem zaczynam schodzić z lutinusa biorę teraz 2 razy po 2 a potem mam co 5 dni jedna mniej brać jak to u was moje panie wyglądało ?? A co się okazało ostatnio ze z naszego syneczka zrobiła się na 80% dziewczynka a teraz 2 mam testy papa będzie to 13tc+2 Zobacz załącznik 903156
Jak narazie tylko jadę na prenatalne te między 11 a 14 tyg i te testy papa a o co to te harmony. I panorama pierwsze słyszę ?Hihi no to niezle. Mi bardzo szybko bo jakos w 10 tygodniu powiedział ze chłopiec! Ale jakos wierzyć mi się nie chce ze to takie pewne bo to szybko dość. A robisz jakieś inne prenatalne?? Nifty, harmony, panorama??
No zrobił na psikusa hehe zobaczymy co się w wtorek okaże jak narazie do wtorku jest dziewczynka hehe MichalinkaJa estrofem jakoś w 12 tc odstwilam razem z luteina i fraxiparina, a z dupka całkowicie zeszlam w 16 tc.
Super ze dzidzia rośnie, to synus Wam psikusa zrobił [emoji6] i bedzie córeczka [emoji108] [emoji173]
lafantynka
To tez są badania prenatalne. Tylko troszkę dokładniejsze od papa. Z krwi się je robi. Na zespół downa i jeszcze jakieś inne choroby genetyczne.Jak narazie tylko jadę na prenatalne te między 11 a 14 tyg i te testy papa a o co to te harmony. I panorama pierwsze słyszę ?
Jak narazie wyglada na zdrowa dziewczynkę zobaczymy co powiedzia na tych testach papa i jak te usg wyjdzie jeśli będzie dobrze to nic już więcej robić nie będęTo tez są badania prenatalne. Tylko troszkę dokładniejsze od papa. Z krwi się je robi. Na zespół downa i jeszcze jakieś inne choroby genetyczne.
ludek
Ale niespodzianka [emoji5] Mi estrofem kazali odstawić po serduszkowym także jeszcze wcześniej.Dzień dobry dziewczyny mam pytanie w którym tyg odstawialyscie estrofem ja dzisiaj mam 13 tc+0 i dziisaj ostatnia tab czy to nie za wcześnie jak myślicie ? Jeszcze jestem nadal na dufastonie jeszcze 10 dni i potem zaczynam schodzić z lutinusa biorę teraz 2 razy po 2 a potem mam co 5 dni jedna mniej brać jak to u was moje panie wyglądało ?? A co się okazało ostatnio ze z naszego syneczka zrobiła się na 80% dziewczynka a teraz 2 mam testy papa będzie to 13tc+2 Zobacz załącznik 903156
reklama
ludek
Ja po połówkowym [emoji4] Moja mama wcześniej [emoji13]Dziewczyny a jeszcze takie pytanie w którym tyg zaczęlyscie kupować wyprawkę dla maluszka ? Takie pierwsze rzeczy bo korci już bardzo hehe