reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Za półtora tygodnia mam cesarke więc już wytrzymam i tak nic się nie da z tym zrobić.
Mam jechać do szpitala jakby się coś wcześniej dzialo chociaż wolę wytrwać już do tego terminu :)
Jej to już niedługo [emoji1]ale ten czas zleciał [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj pol dnia przeplakalam bo nie wiedziałam jak mam się do tego zabrać :) ale już na chłodno poczytałam i jest lepiej ;) dzisiaj nawet paróweczki zjadłam na śniadanie :)
Mi odradzali paróweczki szczególnie takie zjeb** babsko pielegniarka na spotkaniu w szpitalu na Arkońskiej w tej poradni diabetologicznej, gdzie mówię kobiecie że cukier mam Ok kupuj parówki z największa zawartością mięsa ja np kupuję z krakusa z szynki i cukier czasem z 2 kromkami chleba ciemnego z masłem wychodzi mi nie raz 99 nie raz ponad 100 i do tego keczup nie dużo ale tez odradzali ale ja dodaję i majonezu też troszkę i jest ok więc próbuj kochana a będziesz wiedzięc po czym ci skacze :) Powodzonka ;)

reklama
Już 15 idziesz do szpitala czy masz wizytę?
Mam wizytę KTG i badanie przed CC która wstępnie mam zaplanowana przez położna na 20 marca i wtedy lekarz zadecyduje czy będzie CC niby skierowanie mam ale na skierowaniu nie mam napisanego nic takiego co cięcia więc mogą się nie zgodzić,w razie czego mój gin powiedział jakby się nie zgodzili mam dać mu znać i przyjechać do niego do szpitala i mi zrobią. Więc okaże się ;)

Do góry