reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Za lepsze wspomnienia naszych dzieci [emoji12]( mam takie same zdjecie [emoji58])

1512549659-1b60f6af170cfa2b-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Widząc takiego Mikołaja, też bym miała traumę :)

reklama
Będzie tęsknić na pewno :) ja też tęsknię za tymi kopniakami, maz ciągle kładzie reke na brzuchu :D już chyba z przyzwyczajenia :)

Jak Ty sie czujesz? Będziesz miala chłopca czy dziewczynkę? Teraz mało czytam forum, przy maluchy jest co robić

Ja sie dość dobrze czuje, teraz mi „doskwierają „ hormony , strasznie wrażliwa jestem i płaczliwa [emoji12]i juz bym te kopniaki chciała [emoji7] a bedzie chłopak do pary dla Ani [emoji6]
Tak myślałam,ze masz co robić [emoji6] ogarnięta juz jesteś czy dalej nie wierzysz ,ze maleńka juz z Wami?

Dziewczyny a jak to jest z tymi badaniami usg - pierwsze z tych "dokładniejszych" to genetyczne, następne połówkowe, a później też jakieś się robi z tych bardziej szczegółowych?

Ja sie dość dobrze czuje, teraz mi „doskwierają „ hormony , strasznie wrażliwa jestem i płaczliwa [emoji12]i juz bym te kopniaki chciała [emoji7] a bedzie chłopak do pary dla Ani [emoji6]
Tak myślałam,ze masz co robić [emoji6] ogarnięta juz jesteś czy dalej nie wierzysz ,ze maleńka juz z Wami?

Dalej nie wierzę, ale wtedy zaglądam do łóżeczka a tam leży moje małe szczęście :* jest pięknie, malutka grzeczna, dużo się przytulamy i cieszymy sobą :)
Imię dla synka już macie? Pewnie maz zadowolony ze chłopak, mój tak bardzo chciał syna, a teraz jest tak zakochany w Ani, świata poza nią nie widzi :) nawet położne w szpitalu się śmiały że taka malutka a już sobie tatusia wokół palca owinela :)

Dalej nie wierzę, ale wtedy zaglądam do łóżeczka a tam leży moje małe szczęście :* jest pięknie, malutka grzeczna, dużo się przytulamy i cieszymy sobą :)
Imię dla synka już macie? Pewnie maz zadowolony ze chłopak, mój tak bardzo chciał syna, a teraz jest tak zakochany w Ani, świata poza nią nie widzi :) nawet położne w szpitalu się śmiały że taka malutka a już sobie tatusia wokół palca owinela :)

Muszę przyznać ,ze bardzo sie cieszy ,ze chłopak chociaż wcześniej mówił ,ze mu obojętne. Juz wyszukuje stroje piłkarskie itd [emoji6] a co do imion, to jest pare typów. Na początku był Henryczek a teraz chyba mi sie osluchalo [emoji12] wiec możliwe,ze bedzie jesCze zmiana po samym porodzie.
Oj a tego przytulania to zazdroszcze, ja jeszcE pół roku. Chociaż jutro zaczynam 15 tc i dość szybko to zleciało to jednak jakos jeszcze długo [emoji12]
To buziaki dla Was, daj znac czasami co u Was i Podeslij jakaś fotkę [emoji8]

reklama
Dziewczyny pijecie herbatę w ciąży (czarną)? Mi lekarz mówił, że można i kawę też, tylko nie przesadzać z ilością. Kawy nie piję, herbaty na początku też nie piłam, ale odkąd lekarz powiedział, że można piłam kilka razy. Tylko zastanawiam się czy aby na pewno jeden kubek herbaty dziennie jest ok. Może jestem przewrazliwiona (a raczej na pewno :p ) i przesadzam...

Do góry