reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Jak tam " moje " bliźniakiKochana trzymamy mocno kciuki!!! Rzadko tu zaglądam, ale coś mnie dziś przygnało. Mamy bliźniaków mają super moc, pamiętaj. Dacie radę [emoji173]️[emoji173]️ Myślami jesteśmy z Wami, ja i moje twinsy [emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Yupi!!!!!!Dziewczyny po lekach skurcze się zatrzymały. Właśnie miałam ktg [emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciociunia się cieszy jeszcze trzeba w brzusiu posiedzieć że 4 tygodnie jak najdłużej .
Buziaki
A pochwal się swoimi Maluchami proszę. [emoji9] [emoji7] Kiedy rodziłaś??Kochana trzymamy mocno kciuki!!! Rzadko tu zaglądam, ale coś mnie dziś przygnało. Mamy bliźniaków mają super moc, pamiętaj. Dacie radę [emoji173]️[emoji173]️ Myślami jesteśmy z Wami, ja i moje twinsy [emoji8][emoji8]
Mamy nadzieję że wszystko w niedziele będzie po lekach super i dzieciaczki posiedza jeszcze parę tygodni...Daj znać po co i jak[emoji9]
U mnie średnio... Macica się stawia (często twardnieje czuję i dziś przy badaniu też twardniala). Mam brać no spe i magne b6 trzy razy dziennie...
Mały waży 1420 gram (czy nie za mało przybrał!?!?) i wszystko z nim dobrze.
Aaaa i szyjka się skróciła do 3 CM (3 tyg temu miała 4 CM) więc mam polegiwac...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ropuszka666
Mamy nadzieję że wszystko w niedziele będzie po lekach super i dzieciaczki posiedza jeszcze parę tygodni...
U mnie średnio... Macica się stawia (często twardnieje czuję i dziś przy badaniu też twardniala). Mam brać no spe i magne b6 trzy razy dziennie...
Aaaa i szyjka się skróciła do 3 CM (3 tyg temu miała 4 CM) więc mam polegiwac...
No to Kochana pora zwolnić . Nogi do góry dobra herbatka i relaks przez weekend . Moja lekarka mowila ze waga to dopiero po 30 tc mam zacząć się przejmować cokolwiek miała namyśli . Ważne ze wszystko z nim dobrze [emoji846]
Mam polegiwac ale nie tylko leżeć mówiła że granica to 2.5 cm więc nie ma tragedii ...No to Kochana pora zwolnić . Nogi do góry dobra herbatka i relaks przez weekend . Moja lekarka mowila ze waga to dopiero po 30 tc mam zacząć się przejmować cokolwiek miała namyśli . Ważne ze wszystko z nim dobrze [emoji846]
adunnnia90
Kochana bedzie dobrze [emoji4] zwolnij tempo, odpoczywaj i tak zleci do grudniaMamy nadzieję że wszystko w niedziele będzie po lekach super i dzieciaczki posiedza jeszcze parę tygodni...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Już bardziej się zwolnić nie da... Nie przemęczam się, często leżę i nic takiego nie robię!!!! Nie wiem jak można wolniej żyćKochana bedzie dobrze [emoji4] zwolnij tempo, odpoczywaj i tak zleci do grudnia
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tusiaczzek1988
Ja już po wizycie według OM to 30t4d.
Wiec tak przepływy dobre, szyjka długa na ponad 4cm, od ostatniej wizyty która była 2tyg temu dzieciaki urosły o ponad 400g dziś według oszacowanej wagi ważyły już ponad 1800g. Ogółem brak większych zastrzeżeń. Troszkę się strachu dziś najadłam bo dzidzia po prawej stronie miała ciągle wysokie tętno koło 160/min. Pani doktor chciała wypisać mi skierowanie do szpitala ale poszłam do poczekalni posiedzialam trochę, pokiwalam się na boki i dzidzia usnęła i na szczęście tętno spadło do 145/min...także raczej wszystko dobrze :-)
Wiec tak przepływy dobre, szyjka długa na ponad 4cm, od ostatniej wizyty która była 2tyg temu dzieciaki urosły o ponad 400g dziś według oszacowanej wagi ważyły już ponad 1800g. Ogółem brak większych zastrzeżeń. Troszkę się strachu dziś najadłam bo dzidzia po prawej stronie miała ciągle wysokie tętno koło 160/min. Pani doktor chciała wypisać mi skierowanie do szpitala ale poszłam do poczekalni posiedzialam trochę, pokiwalam się na boki i dzidzia usnęła i na szczęście tętno spadło do 145/min...także raczej wszystko dobrze :-)