reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Na razie lekarze nic nie mówią. Teraz jeszcze do niedzieli rano mam podłączoną pompę z tym lekiem non stop. I może wtedy coś zdecydują, gdy mi ją odłączą

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana trzymamy mocno kciuki!!! Rzadko tu zaglądam, ale coś mnie dziś przygnało. Mamy bliźniaków mają super moc, pamiętaj. Dacie radę [emoji173]️[emoji173]️ Myślami jesteśmy z Wami, ja i moje twinsy [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A pochwal się swoimi Maluchami proszę. [emoji9] [emoji7] Kiedy rodziłaś??

Daj znać po co i jak[emoji9]

Mamy nadzieję że wszystko w niedziele będzie po lekach super i dzieciaczki posiedza jeszcze parę tygodni...

U mnie średnio... Macica się stawia (często twardnieje czuję i dziś przy badaniu też twardniala). Mam brać no spe i magne b6 trzy razy dziennie...
Mały waży 1420 gram (czy nie za mało przybrał!?!?) i wszystko z nim dobrze.
Aaaa i szyjka się skróciła do 3 CM (3 tyg temu miała 4 CM) więc mam polegiwac...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Mamy nadzieję że wszystko w niedziele będzie po lekach super i dzieciaczki posiedza jeszcze parę tygodni...

U mnie średnio... Macica się stawia (często twardnieje czuję i dziś przy badaniu też twardniala). Mam brać no spe i magne b6 trzy razy dziennie...
Aaaa i szyjka się skróciła do 3 CM (3 tyg temu miała 4 CM) więc mam polegiwac...

No to Kochana pora zwolnić . Nogi do góry dobra herbatka i relaks przez weekend . Moja lekarka mowila ze waga to dopiero po 30 tc mam zacząć się przejmować cokolwiek miała namyśli . Ważne ze wszystko z nim dobrze [emoji846]

No to Kochana pora zwolnić . Nogi do góry dobra herbatka i relaks przez weekend . Moja lekarka mowila ze waga to dopiero po 30 tc mam zacząć się przejmować cokolwiek miała namyśli . Ważne ze wszystko z nim dobrze [emoji846]

Mam polegiwac ale nie tylko leżeć mówiła że granica to 2.5 cm więc nie ma tragedii ...

Kochana bedzie dobrze [emoji4] zwolnij tempo, odpoczywaj i tak zleci do grudnia

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana bedzie dobrze [emoji4] zwolnij tempo, odpoczywaj i tak zleci do grudnia

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Już bardziej się zwolnić nie da... Nie przemęczam się, często leżę i nic takiego nie robię!!!! Nie wiem jak można wolniej żyć

reklama
Ja już po wizycie według OM to 30t4d.
Wiec tak przepływy dobre, szyjka długa na ponad 4cm, od ostatniej wizyty która była 2tyg temu dzieciaki urosły o ponad 400g dziś według oszacowanej wagi ważyły już ponad 1800g. Ogółem brak większych zastrzeżeń. Troszkę się strachu dziś najadłam bo dzidzia po prawej stronie miała ciągle wysokie tętno koło 160/min. Pani doktor chciała wypisać mi skierowanie do szpitala ale poszłam do poczekalni posiedzialam trochę, pokiwalam się na boki i dzidzia usnęła i na szczęście tętno spadło do 145/min...także raczej wszystko dobrze :-)

Do góry