reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapisane, na wszelki wypadek :)
Wczoraj zapomnialam dodac zdjecie z mojego magicznego 5d :)
Nasza Lili [emoji171]

8df4cac118e01934477e5c7dca144dc3.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nieagatka jest sliczna;))!!!
Podpowiedz czym sie rozni usg foto Itd 4d od 5d? Bo 17s lutego to JuZ bedzie nasz 32 Tydz chcialam te foto Z filmem czyli 4d a nie tylko 3D a to te 5d co robia?

Nieagatka jest sliczna;))!!!
Podpowiedz czym sie rozni usg foto Itd 4d od 5d? Bo 17s lutego to JuZ bedzie nasz 32 Tydz chcialam te foto Z filmem czyli 4d a nie tylko 3D a to te 5d co robia?

Szczerze mowiac - nie wiem. Pokazala nam jakby to wygladalo w 4d i faktycznie jakosc byla nieco gorsza, ale nie jakos duzo. Ja mam 10 filmikow i jakies 50 zdjec - wszytsko niby 5d - jakosc jest naprawde fajna moim zdaniem, ale nie znam sie na tyle zeby ocenic roznice miedzy 4d i 5d :)
Powiem szczerze, ze wzielam po prostu najbogatszy pakiet, bo mi bardzo na pamiatce zalezalo, no i mam prezent na dzien Babci/Dziadka jak znalazl :)

Dziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapisałam [emoji4] a sab simplex też zamówiłam bo sprawdził się przy pierwszej. Spróbuj go kłaść na brzuszek jak nie płacze. Na chwilę chociaż i plecki masować do momentu aż się zdenerwuje[emoji4]

A to nasz dzisiejszy zakup. Troche inny niz planowalismi ale nie wiem jak my wczesniej ogladalismy tamten ale na bialym ma srebrne swiecace koleczkaZobacz załącznik 790134
Bardzo ładny :) Ja już mam mętlik w głowie z tymi wózkami, w każdym sklepie polecają coś innego...
Dziś się zdecydowaliśmy na fotelik, jutro go odbieramy, bo sprzedawca zaproponował mierzenie do obu samochodów. Chociaż jedna rzecz będzie z głowy.

reklama
Ja juz po wizycie. Crp i leukocyty znow rosnie i to z niewiadomej przyczyny. Prawdopodobnie przeziebienie i kaszel co mam od 9 listopada. Dostalam duomox i potem mam powtorzyc morfologie. Mala wazy 520g. Twarz zakryla raczkami i na to zarzucila nozki...wstydziocha...z usg jest o tydzien wieksza/starsza niz z terminu ostatniej miesiaczki...kolejna wizyta 1 luty...rozmawialam z gin o porodzie...szczerze namawia mnie na sn a odradza cc i ja tez namawiali zeby miec z glowy a odmowila. Mowila ze jak sie upre to moge isc do psychiatry po zaswiadczenie bo in vitro nie jest wskazaniem do cc.

Do góry