Sab Simplex[emoji6]Mojemu bratankowi dopiero jakies polecone kropelki z niemiec pomogly. Nie pamietam nazwy zapisze te Twoje Dzis mam plan spakowac sie do szpitala. Bede spokojniejsza
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sab Simplex[emoji6]Mojemu bratankowi dopiero jakies polecone kropelki z niemiec pomogly. Nie pamietam nazwy zapisze te Twoje Dzis mam plan spakowac sie do szpitala. Bede spokojniejsza
Dziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]
Ale sliczne dzieciatko[emoji4]Zapisane, na wszelki wypadek
Wczoraj zapomnialam dodac zdjecie z mojego magicznego 5d
Nasza Lili [emoji171]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieagatka jest sliczna)!!!
Podpowiedz czym sie rozni usg foto Itd 4d od 5d? Bo 17s lutego to JuZ bedzie nasz 32 Tydz chcialam te foto Z filmem czyli 4d a nie tylko 3D a to te 5d co robia?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]
Bardzo ładny Ja już mam mętlik w głowie z tymi wózkami, w każdym sklepie polecają coś innego...A to nasz dzisiejszy zakup. Troche inny niz planowalismi ale nie wiem jak my wczesniej ogladalismy tamten ale na bialym ma srebrne swiecace koleczkaZobacz załącznik 790134