reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny uzywacie aspiratorka katarek? Polozna powiedziała ze absolutnie u takiego malego dziecka i pokazala jak czyscic nosek wacikami nasączonymi w wodzie ale to jrst bardzo meczace i nie zawsze udaje sie os wyciągnąć: /

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny uzywacie aspiratorka katarek? Polozna powiedziała ze absolutnie u takiego malego dziecka i pokazala jak czyscic nosek wacikami nasączonymi w wodzie ale to jrst bardzo meczace i nie zawsze udaje sie os wyciągnąć: /

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wczoraj polozna powiedziała żeby używać właśnie aspirator katarek tylko ten buzia oddciagany.

Ja niby też, bo już mnie wszystko tak boli, że mam dość, ale jednak jeszcze wcześnie.. Ja się nastawiam na połowę stycznia i tak chcę dotrwać, choć spać będę już chyba tylko na siedząco :o
Mi w spaniu
Ja tez jestem przerażona[emoji54] juz coraz bardziej dochodzi do mnie ze to czas zaraz grudzień zleci i trzeba będzie na walizce siedzieć[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakos damy rade ;-) ;)

Ja spie nie najgorzej ogólnie czuje się dość dobrze (tylko ta zgaga i żebra) . a macie juz wszystko ogarnięte ?? Mnie właśnie przedwczoraj przyszła wyprawa do szpitala, ogolnie to juz gotowa jestem pod względem wyprawki dla maluszka teraz tylko czekać[emoji16]...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My już po. Staś na 100% jest chłopcem :) Rozwija się prawidłowo, wszystkie pomiary w normie, lekarz nie doszukał się żadnych anomalii. Tym razem już wiedzieliśmy, że o filmik trzeba poprosić wcześniej i go mamy.
Mój mąż, jak na każdej wizycie, zrobił z siebie głuptasa. Chyba naprawdę powinnam przestać go zabierać... ;)

Do góry