Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dobra ja w ciągu godziny będę mieć cc
[emoji173]️[emoji16][emoji16][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra ja w ciągu godziny będę mieć cc
Trzymam kciuki pieknego pierwszego spotkania zyczeDobra ja w ciągu godziny będę mieć cc
No to sporo mnie wyprzedzasz... Ale ja wczoraj uslyszalam ze syn niby dr mowil ze jest pewien... Niby ja tez widzialam cos ... Ale zobaczymy jeszcze dalej czy sie potwierdzi bo duzo znam przypadkow zmian plci na tym etapie
No to sporo mnie wyprzedzasz... Ale ja wczoraj uslyszalam ze syn niby dr mowil ze jest pewien... Niby ja tez widzialam cos ... Ale zobaczymy jeszcze dalej czy sie potwierdzi bo duzo znam przypadkow zmian plci na tym etapie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
lU mnie lekarka stwierdzila w 12+0, potem sie juz tylko potwierdzalo.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
l
Same pierwsze prenatalne mialam w 14 tyg no Ale coz robie ufam I slucham ci kaza robic ,skoro ciaza ok to nie szukam usg prywatnych
Czyki jutro spokojnie mozemy miec foto 4d??jesli sie pokaze oczywiscie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom