reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
I 22 Tydz a jutro poznam plec yupiiiiii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to sporo mnie wyprzedzasz... Ale ja wczoraj uslyszalam ze syn:) niby dr mowil ze jest pewien... Niby ja tez widzialam cos ... Ale zobaczymy jeszcze dalej czy sie potwierdzi bo duzo znam przypadkow zmian plci na tym etapie;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

No to sporo mnie wyprzedzasz... Ale ja wczoraj uslyszalam ze syn:) niby dr mowil ze jest pewien... Niby ja tez widzialam cos ... Ale zobaczymy jeszcze dalej czy sie potwierdzi bo duzo znam przypadkow zmian plci na tym etapie;)

U mnie lekarka stwierdzila w 12+0, potem sie juz tylko potwierdzalo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ti prawda,moha kumpela 8 msc zaczela a w 5 mscu miala syna w 7 corke a Tydz temu syn ......
[emoji85][emoji85][emoji85]

U mnie lekarka stwierdzila w 12+0, potem sie juz tylko potwierdzalo.

l
Same pierwsze prenatalne mialam w 14 tyg no Ale coz robie ufam I slucham ci kaza robic ,skoro ciaza ok to nie szukam usg prywatnych
Czyki jutro spokojnie mozemy miec foto 4d??jesli sie pokaze oczywiscie

A ty ktory Tydz ?

reklama
l
Same pierwsze prenatalne mialam w 14 tyg no Ale coz robie ufam I slucham ci kaza robic ,skoro ciaza ok to nie szukam usg prywatnych
Czyki jutro spokojnie mozemy miec foto 4d??jesli sie pokaze oczywiscie

3d, o ile sie pokaze. Ale z polowkowych to jeszcze takie bez szalu fotki.

Do góry