reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tequila, to prawda że po cc będzie jeszcze gorzej z opuchlizną stóp.... Niestety. A Twój lekarz nie mówił nic na temat obecnej opuchlizny? Tak ma być? Bo pamiętam,że jak leżałam na patologii z bliźniaczkami to było standardowe pytanie - czy się nie robią obrzęki. Zresztą podczas ostatniej ciąży też się pani dr pytała o to. Nie wnikałam dlaczego bo nie miałam obrzęków.

Martka to już jutro ? Jak się masz? Stresik dopadł?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro, najchętniej dzisiaj caly dzien bym spala albo chociaz nie wychodziła spod kołdry, a tu wieczorem wizyta. Mam dzisiaj wszystkie stany, oczekiwanie, niedowierzanie, radość, stres, co dziwne momentami hmmm obojętność?? Tzn tak jakbym byla poza tym, za chwilę strach.

Dzisiaj będzie ostatnia noc z brzuchem , z jednej strony narzekam, ze tak mi ciężko spać, leżeć, wstawać, a z drugiej strony malutka jest ze mną 24h na dobę a od jutra juz tak nie będzie:( eh rozumiecie , dopadły mnie wszystkie możliwe emocje

Jutro, najchętniej dzisiaj caly dzien bym spala albo chociaz nie wychodziła spod kołdry, a tu wieczorem wizyta. Mam dzisiaj wszystkie stany, oczekiwanie, niedowierzanie, radość, stres, co dziwne momentami hmmm obojętność?? Tzn tak jakbym byla poza tym, za chwilę strach.

Z tym leżeniem to chyba coś w powietrzu jest. Ja też nie mogę się podnieść z łóżka. Fajnie masz, wielki dzień już jutro. Na kiedy miałaś termin z om?

Tequila, to prawda że po cc będzie jeszcze gorzej z opuchlizną stóp.... Niestety. A Twój lekarz nie mówił nic na temat obecnej opuchlizny? Tak ma być? Bo pamiętam,że jak leżałam na patologii z bliźniaczkami to było standardowe pytanie - czy się nie robią obrzęki. Zresztą podczas ostatniej ciąży też się pani dr pytała o to. Nie wnikałam dlaczego bo nie miałam obrzęków.
Mój lekarz stwierdził że takie obrzęki na końcu ciąży są normalne, wszystkie badania mam w normie więc po prostu takie uroki ciąży :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj będzie ostatnia noc z brzuchem , z jednej strony narzekam, ze tak mi ciężko spać, leżeć, wstawać, a z drugiej strony malutka jest ze mną 24h na dobę a od jutra juz tak nie będzie:( eh rozumiecie , dopadły mnie wszystkie możliwe emocje
Doskonale rozumiem:-) to normalne że różne emocje biorą górę :-) zazdroszczę że już jutro się spotkacie :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martka to jyz jutro wielki Wasz dzień :) a te obawy pewnie każda z nas ma.
Za tydz TeQuila będzie to samo pisać :) a ja za 2 tyg :)

Do góry