reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A...dziewczyny jakby ktoras byla zainteresowana, to w Kauflandzie jest proszek lovella do bialego i do kolorow o wadze 1,8kg za 12zl

Ja kupilam 2 paki, bo ja preferuje proszki, z plynow i kapsulek nie bylam nigdy zadowolona wiec dzieciakowi tez bede prac w proszku. No ale to chyba kwestia tego co kto lubi[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Podobaja Wam sie cotton ballsy?
1476626729800.jpg
1476626734219.jpg

Podaje link do sklepu, mozna tworzyc wlasne kompozycje kolorystyczne.
Maja tez inne rzeczy jak przytulanki itp.
Link do: Cotton ball. Balls lighting, cotton ball lights, sklep | cottonovelove.pl

Załączniki

• 1476626729800.jpg
    1476626729800.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 384
  • 1476626734219.jpg
    1476626734219.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 389
Katharina - tak, zdarza sie.

co do cottonballsow - jestem chyba wyjatkiem bo dla mnie to tylko wylegarnie roztoczy :D ale ja w ogole nie lubie zbednych dekoracji :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

i wieszac cos co bedzie sluzylo do bycia odkurzanym? :D nieeeee

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Lile ja Cienie namawiam[emoji6]
Mi sie one tak podobaja ze nawet jestem sklonna je co chwile odkurzac, zeby tylko je miec[emoji12]

Dziewczyny, a co myslicie o imieniu Tymoteusz, albo Tymon?
Mezowi sie podoba Tymoteusz i czesto do niego wraca.
Mi sie podoba Tymon, ale kojarzy mi sie z demonem, bo tak brzmi.

reklama
Do góry