G
Gość
Gość
U mnie roznica wedlug usg wychodzi 2 tyg starszy.Nie wiem jaki to regał , wiec trudno doradzić, komoda, albo szafa z polkami jednak najlepsza na ubranka, ale sa rożne organizery , wiec moze jakoś poradzisz sobie i z pudełkami czy koszami.
Moje 5% wiecej szans na wadę serca wynika z tego iż moj starszy syn ma wadę. My zdrowi, a przynajmniej niezdiagnozowani do tej pory. W rodzinie dopiero starsze osoby maja problemy z sercem, ale to jak większośc. Wiecie, ze będąc w pierwszej ciazy nawet do głowy mi nie przyszła wada serca, o wszystkim sie myślało , wiadomo jak każda ciężarna , miewałam schizy, ale nigdy na temat serca, a wyszło jak wyszło...
Zawsze na KTG czy USG, wychodziło mu troche za wysokie tętno, zawsze mnie to niepokoiło, ale zawsze byłam zbywana, ze to dlatego, ze sie rusza albo ja stresuje sie badaniem... Nie wiem czy to mogło zaniepokoić lekarzy wtedy czy nie... teraz na pierwszym USG tez lekarz powiedział, ze tetno wysokie , ale staram sie odpychać od siebie te myśl, poza tym w necie wyczytałam ze to wysokie, ale w jakis granicach sie mieści...
A moze pamiętacie jak było u Was???
I jak duże różnice w wielkości miałyście z pomiarów a OM??
U mnie usg było wg OM 9t0d, wg pomiarów 7t6d, HR 174...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serduszko raz mialamc152, a teraz cos kolo 146 chyba.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom