reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie wiem jaki to regał , wiec trudno doradzić, komoda, albo szafa z polkami jednak najlepsza na ubranka, ale sa rożne organizery , wiec moze jakoś poradzisz sobie i z pudełkami czy koszami.

Moje 5% wiecej szans na wadę serca wynika z tego iż moj starszy syn ma wadę. My zdrowi, a przynajmniej niezdiagnozowani do tej pory. W rodzinie dopiero starsze osoby maja problemy z sercem, ale to jak większośc. Wiecie, ze będąc w pierwszej ciazy nawet do głowy mi nie przyszła wada serca, o wszystkim sie myślało , wiadomo jak każda ciężarna , miewałam schizy, ale nigdy na temat serca, a wyszło jak wyszło...
Zawsze na KTG czy USG, wychodziło mu troche za wysokie tętno, zawsze mnie to niepokoiło, ale zawsze byłam zbywana, ze to dlatego, ze sie rusza albo ja stresuje sie badaniem... Nie wiem czy to mogło zaniepokoić lekarzy wtedy czy nie... teraz na pierwszym USG tez lekarz powiedział, ze tetno wysokie , ale staram sie odpychać od siebie te myśl, poza tym w necie wyczytałam ze to wysokie, ale w jakis granicach sie mieści...
A moze pamiętacie jak było u Was???
I jak duże różnice w wielkości miałyście z pomiarów a OM??
U mnie usg było wg OM 9t0d, wg pomiarów 7t6d, HR 174...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie roznica wedlug usg wychodzi 2 tyg starszy.
Serduszko raz mialamc152, a teraz cos kolo 146 chyba.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Regal mam cos takiego, tylko ma 5 polek.
1476535146870.jpg

Załączniki

• 1476535146870.jpg
    1476535146870.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 316
Nie wiem jaki to regał , wiec trudno doradzić, komoda, albo szafa z polkami jednak najlepsza na ubranka, ale sa rożne organizery , wiec moze jakoś poradzisz sobie i z pudełkami czy koszami.

Moje 5% wiecej szans na wadę serca wynika z tego iż moj starszy syn ma wadę. My zdrowi, a przynajmniej niezdiagnozowani do tej pory. W rodzinie dopiero starsze osoby maja problemy z sercem, ale to jak większośc. Wiecie, ze będąc w pierwszej ciazy nawet do głowy mi nie przyszła wada serca, o wszystkim sie myślało , wiadomo jak każda ciężarna , miewałam schizy, ale nigdy na temat serca, a wyszło jak wyszło...
Zawsze na KTG czy USG, wychodziło mu troche za wysokie tętno, zawsze mnie to niepokoiło, ale zawsze byłam zbywana, ze to dlatego, ze sie rusza albo ja stresuje sie badaniem... Nie wiem czy to mogło zaniepokoić lekarzy wtedy czy nie... teraz na pierwszym USG tez lekarz powiedział, ze tetno wysokie , ale staram sie odpychać od siebie te myśl, poza tym w necie wyczytałam ze to wysokie, ale w jakis granicach sie mieści...
A moze pamiętacie jak było u Was???
I jak duże różnice w wielkości miałyście z pomiarów a OM??
U mnie usg było wg OM 9t0d, wg pomiarów 7t6d, HR 174...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój do tej pory był idealnie zgrany z om :pale na ostatnim usg 10 dni do przodu :D

Myslalam o powieszeniu ale bylo by to na scianie nad lozeczkiem albo obok.
Nie chce za bardzo wieszac nawet polki bo jak gwiznie mi na lozeczko, albo jak wszystko z niej zleci na malego, to lepiej nie myslec co bedzie. Mam do wykorzystania wlasciwie jedna sciane i kawalatek drugiej ktora z nia sasiaduje.

Nad łóżeczkiem nie wieszaj lepiej ale na ścianie obok już spokojnie możesz, trudno coś doradzić jak się nie widzi pomieszczenia

Nad łóżeczkiem nie wieszaj lepiej ale na ścianie obok już spokojnie możesz, trudno coś doradzić jak się nie widzi pomieszczenia
Hm...chyba zostawie ten regal, a jak podczas uzytkowania stwierdze ze jest niepraktycznie to maz pojedzie kupic komode. Moze jakos sie to pogodzi i jeszcze jakas wiszaca polke dokupi.
W praktyce wyjdzie i najwyzej skonczy sie na kupnie komody.

Hm...chyba zostawie ten regal, a jak podczas uzytkowania stwierdze ze jest niepraktycznie to maz pojedzie kupic komode. Moze jakos sie to pogodzi i jeszcze jakas wiszaca polke dokupi.
W praktyce wyjdzie i najwyzej skonczy sie na kupnie komody.

No dokładnie, zawsze możesz coś kupić ale powiem ci że szczerze wątpię żebyś była zadowolona z tego regału, będzie ci się wszysko kurzyć, będziesz się wkurzać zanim coś znajdziesz, nie wiem co ci poradzić

reklama
Do góry