reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ile ja już bym kupiła gdybym się nie chamowala no masakra tylko z remontem może być problem bo oczywiście kochana rodzinka męża musi wszystko utrudniać ile ja się musze na denerwować zamiast nam pomóc to jeszcze ci szpile wbija żeby utrudnić no masakra

Ile ja Ja już bym na kupiła gdybym się nie chamowala no masakra tylko z remontem może być problem bo I czy w iście kochana rodzinka męża musi wszystko utrudniać ile ja się musze na denerwować zamiast nam pomóc to jeszcze ci szpile wbija żeby utrudnić no masakra
Rybka niestety czasami tak jest, ze zamiast pomocy to Ci szpile wbija. Wiem cos o tym. Ostatnio tesc byl u nas i poszedl zobaczyc jak wyglada pokoj dla bobasa i cos tam mowi ze takie dziury w scianie (po zdjeciu 2szafek takie zostaly wiadomo). wiec mu mowie ze pokoj caly jest to remontu. trzeba pomalowac instalacje elektryczna zmienic itp. A on po co itd. Zaczal nas troche najezdzac. Pozniej mowie do szwagierki zepokaze jej ciuszki ktore dostalismy. A i mowie ze caly karton jeszcze mamy uzywanych. I znow z buzia do nas ze juz przesadzamy z uzywanymi ciuchami. Dalam sobie spokoj i sie do niego na ten temat nie odzywalam.

Powiem wam ze oczywiście coś tam kupiłam ciężko było sobie odmówić patrząc na te maleństwa [emoji7]ale jakoś tak racjonalnie podchodzę myślę że więcej będę kupować listopad grudzień . Narazie jak coś się trafi . . moja siostra rodzi w październiku piątego i myślę że też trochę ciuszków dostane bo między chłopakami będzie 5 miesięcy różnicy na tych najwcześniejszych miesiącach to różnica będzie spora. .. no zobaczymy ...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Martka jak brzuch? Przechodzi cos?
Niestety po obiedzie (bardzo dietetycznym jak to w szpitalu) znowu stał się twardy jak głaz. Była lekarka na obchodzie stwierdziła, ze szyjka dluga, zamknieta, skurcze na ktg żadne sie nie pojawiają, najprawdopodobniej dziecko tak uciska . Moja lekarka ma jutro tu zadzwonic zeby mi zrobili jakies badania, bo takie leżenie jest bez sensu .

Powiem wam ze oczywiście coś tam kupiłam ciężko było sobie odmówić patrząc na te maleństwa [emoji7]ale jakoś tak racjonalnie podchodzę myślę że więcej będę kupować listopad grudzień . Narazie jak coś się trafi . . moja siostra rodzi w październiku piątego i myślę że też trochę ciuszków dostane bo między chłopakami będzie 5 miesięcy różnicy na tych najwcześniejszych miesiącach to różnica będzie spora. .. no zobaczymy ...

A moja siostra ma termin na 04 października [emoji5] co za zbieg okoliczności [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martka moze faktycznie Ci bobas uciska i staje sie wtedy twardy. Dobrze ze Twoja dr zadzwoni, bo bez badan lezec i jeszcze przez weekend jest bez sensu. Tak to w domu mozesz lezec

reklama
Mavi jeszcze mi powiedz ze młodsza ... to naprawdę coś niemożliwego. . Wyobraź sobie ze ja tez jestem z piątego października. . Wiec będą podwójne urodziny jak dotrwa do terminu. ..

Do góry