reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka wszystko jest ok. Tez bede zamawiac takie kosmetyki tylko nie wiem jeszcze jakiej firmy.
Naprawde jest sporo firm i ciezko zdecydowac sie ktora najleosza.

Strawbelka tez wlasnie slyszalam o tych z rossmana. Musze popatrzec i juz zaczac kupowac

reklama
Pisanka wszystko jest ok. Tez bede zamawiac takie kosmetyki tylko nie wiem jeszcze jakiej firmy.
Naprawde jest sporo firm i ciezko zdecydowac sie ktora najleosza.

Strawbelka tez wlasnie slyszalam o tych z rossmana. Musze popatrzec i juz zaczac kupowac
Ja bede kupowac babydream bo ma dobry sklad.
Oliwka ponoc dobra z hippa bo bez tych wszystkich slsow, taka naturalna.
Tylko tych z hippa jest kilka, jedna miala dobry sklad.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja czytałam ostatnio że nie powinno się stosować oliwki u niemowląt bo ona wcale nie nawilża tylko oblepia delikatną skórę dziecka przez co narażona jest na występowanie podrażnień i wszelkiego rodzaju krostek itp
Ja nie kupuje oliwki tylko balsam

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja czytałam ostatnio że nie powinno się stosować oliwki u niemowląt bo ona wcale nie nawilża tylko oblepia delikatną skórę dziecka przez co narażona jest na występowanie podrażnień i wszelkiego rodzaju krostek itp
Ja nie kupuje oliwki tylko balsam

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale oliwke to sie chyba daje nie na cale cialko, tylko na miejsca tego wymagajace.

Ja narazie zbieram opinie[emoji6]
Co gdzie jak i po co[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do mojej szwagierki jak przychodzila polozna kazala "wyrzucic" oliwke. Mowila ze i tak ja troche smarowala , ale ogolnie zalecen - brak ;)

reklama
Ja oliwke będę stosować tylko do masaży :) nawet u mnie zauważyłam że oliwka nie dość że tworzy warstwę nieprzepuszczalna to nim się wchłonie zdarzy się przykleić do mnie caky pies i mnie wysuszala. Oliwke biorę na "wszelki" i do masazu :) a do codziennej pielęgnacji mam balsam.

Do góry