reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam głupie pytanie [emoji849] mam nadżerkę, ale lekarze nie kazali mi nic z nia robić. Nigdy nie badałam sobie szyjki, ale wsadzając sobie luteinę czasami ja dotykałam i wydawała sie ok tzn. normalna, a dzisiaj aplikując luteinę dotknęłam szyjki i jakby cos na niej urosło nie na samym środku tylko ciutkę niżej [emoji20] czy to moze byc właśnie ta nadzerke teraz dodatkowo podrażniona przez tabletki??? Dziennie wciskam aż 6 tabletek luteiny i 2 estrofemu. Lekarza mam dopiero 19.08 i nie wiem co robić [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przejmuj się ta nadzerka. Ona w niczym nie przeszkadza. Jak leżałam w szpitalu 8 tyg temu to badała mnie jakaś stażystka po 1 myślałam że mi wyjmie flaki po 2 zaczęła wołać innych żeby zobaczyli jaka mam wielką nadzerke .. głupia pipa. .. drugi lekarz mnie badał mówił ze lekko powiększona a nie wielka ...ale to szpital wiec i ludzi różni. ..

reklama
Pisanka, mi w szpitalu mówili, że szyjka się nie wydłuża... Te różnice to błędy pomiaru albo różnica w jakości sprzętu...
Trochę tej szyjki jeszcze masz, ale mi w 3 tygodnie zeszła z 28mm na 9mm.
I gdyby nie intuicja to już bym pewnie urodzila. Po prostu miałam zle przeczucia i poszłam wcześniej do lekarza. Uważaj bardzo na Was.

Pisanka, mi w szpitalu mówili, że szyjka się nie wydłuża... Te różnice to błędy pomiaru albo różnica w jakości sprzętu...
Trochę tej szyjki jeszcze masz, ale mi w 3 tygodnie zeszła z 28mm na 9mm.
I gdyby nie intuicja to już bym pewnie urodzila. Po prostu miałam zle przeczucia i poszłam wcześniej do lekarza. Uważaj bardzo na Was.
Uważam :) chodzę tylko siusiu . To ja nie wiedziałam że moze byc taki błądbo mojej koleżance tez się wydłużala

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia

Sierpień

8: pisanka89- wizyta u endokrynologa
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
16: Nikaaa - wizyta kontrolna po cc
17: ewelin86- badania prenatalne ll trymestru
25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
27: TeQuila-badania prenatalne 2 trymestru
29: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

WRZESIEŃ
13: MartiniM - usg lll trymestru <3

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Wgl wczoraj siostra dala mi dwie wanienki jedna maluka druga na większe dzieci . Trochę ubranek tez na większe dzieci bo tr malutkie juz oddala no i kosz na pieluszki taki specjalny biały tylko wkłady musze kupić :)

reklama
Do góry