reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas jakas cisza na forum to moze wy mi cos powiecie :)
Dzisas wlasnie wrocilam ze sklepu wchodze do kibelka i na gaciach mnostwo ale to mnostwo bialej wydzieliny takiej jak po owulacji ale w ogromnych ilosciach coz to moze byc ??? :szok: (sorki za szczegolowy opis)
Mam nadzieje ze moja owulacja jest dobrze zatrzymana lekami i to nie ona

reklama
Dzisas wlasnie wrocilam ze sklepu wchodze do kibelka i na gaciach mnostwo ale to mnostwo bialej wydzieliny takiej jak po owulacji ale w ogromnych ilosciach coz to moze byc ??? :szok: (sorki za szczegolowy opis)
A bierzesz coś dopochwowo? Nie miałam nic takiego, ale wydaje mi się, że wszystko jest ok

Rety nie pamietam juz czy przy stymulacji cos takiego sie dzialo :(
Mimo to mysle,ze nie ma powodu do paniki,a juz wogole jesli bierzesz cos dopochwowo.

A bierzesz coś dopochwowo? Nie miałam nic takiego, ale wydaje mi się, że wszystko jest ok
No nie wlasnie dopiero dzisiaj mam wziasc i jutro pierwszy raz tak mam. Ale pozniej tak sobie pomyslalam ze to moze jakis zel po usg jeszcze zostal i wymieszal sie z moimi wydzielinami i wyplynal . No bo nic innego nie przychodzi mi do glowy

reklama
Właśnie był obchód i nie będą dłużej powstrzymywać porodu jeśli się zacznie. Twierdzą że jeśli organizm się przygotuje do porodu to może to być jakaś infekcja w macicy której oni nie są w stanie sprawdzić i może to zagrażać życiu dziecka. Nadal będą podawać leki przeciw skurczom ale jeśli szyjka będzie się rozwierac to pozwolą na poród. Wtedy szybko zrobią usg i sprawdzą w jakiej pozycji jest dziecko. Po tym zapadnie decyzja czy naturalnie czy cc. Wolałabym naturalnie bo cięcie będzie z góry na dół (na tym etapie musi tak być ponoć ). Pozwolili mi wreszcie coś zjeść od wczoraj także przez kilka godzin nie przewidują cc

Pisanka piękne maluszki niech rosną zdrowo! !
A powiedzieli Ci co moze byc przyczyna?

Do góry