reklama
pisanka89
Fanka BB :)
ja byłam u babeczki raz w zyciu i nie wspomiam tego dobrze. ale mam jednak nadzieje ze ona bedzie bardziej otwarta jak moj gin bo od tamtego malo mozna sie dowiedziec ;pPisanka powiem tak. Na początku trochę dziwnie jest, ale później już coraz lepiej
Ja najpiero do faceta chodziłam, później do babeczki i teraz znów i faceta wylądowałam
Fusun
Czesia, to Ty nie jesteś z Gdańska? Ja rodziłam syna na Zaspie (skończyło się cc), a bliźniaczki i Miśkę na Klinicznej. Oba szpitale są ok bo mają 3 stopień referencyjności i super oiom noworodkowy w razie czego. Na Zaspie nawet 9 lat temu były wygodniejsze łóżka niż na Klinicznej obecnie
Pisanka- dla mnie karmienie to super sprawa, żeby nie powiedzieć metafizyka. Początki są trudne, zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Przy drugim już się jest mądrzejszym i jest szansa na uniknięcie masakry sutków przez nieumiejętne przystawianie do piersi. Ja do niedawna karmiłam córeczkę wyłącznie piersią, teraz już rozszerzam Jej dietę. Ale cycek nadal jest i mam nadzieję, że będę karmić przynajmniej do roku. Synek sam się odstawił jak miał 10 miesięcy. A co będzie teraz z Misią to się okaże
Pisanka- dla mnie karmienie to super sprawa, żeby nie powiedzieć metafizyka. Początki są trudne, zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Przy drugim już się jest mądrzejszym i jest szansa na uniknięcie masakry sutków przez nieumiejętne przystawianie do piersi. Ja do niedawna karmiłam córeczkę wyłącznie piersią, teraz już rozszerzam Jej dietę. Ale cycek nadal jest i mam nadzieję, że będę karmić przynajmniej do roku. Synek sam się odstawił jak miał 10 miesięcy. A co będzie teraz z Misią to się okaże
Jak tak z innej beczki, jak zwykle. Nigdy nie kręciły mnie specjalnie szaleństwa na punkcie sesji zdj, czy to ciążowych, narzeczeńskich czy jakie jeszcze się robi.
JEdnak od kilku dni mam taką fazę na sesję ciążową, że sobie nie wyobrażacie
JEdnak od kilku dni mam taką fazę na sesję ciążową, że sobie nie wyobrażacie
pisanka89
a jak karmic dwa na raz jak nie wiem czy z 1 dam radeCzesia, to Ty nie jesteś z Gdańska? Ja rodziłam syna na Zaspie (skończyło się cc), a bliźniaczki i Miśkę na Klinicznej. Oba szpitale są ok bo mają 3 stopień referencyjności i super oiom noworodkowy w razie czego. Na Zaspie nawet 9 lat temu były wygodniejsze łóżka niż na Klinicznej obecnie
MartiniM
Na 2 cycea jak karmic dwa na raz jak nie wiem czy z 1 dam rade
Mieszkam w Gdyni wiem właśnie, że Zaspa pod względem neonatologii jest super, mimo to jakoś nie mogę się przekonac byłam w Redłowie na patologii to właśnie Zaspie chcieli mnie przekazac aletam miejsc nie byłoCzesia, to Ty nie jesteś z Gdańska? Ja rodziłam syna na Zaspie (skończyło się cc), a bliźniaczki i Miśkę na Klinicznej. Oba szpitale są ok bo mają 3 stopień referencyjności i super oiom noworodkowy w razie czego. Na Zaspie nawet 9 lat temu były wygodniejsze łóżka niż na Klinicznej obecnie
Z kolei na Klinicznej rodziła kuzynka w lutym, też zachwalała.
pisanka89
hehe dzieki ale mam takie małe ze jakby je złaćzyc w jeden to moze wyszedł by jeden sredni ;pNa 2 cyce
pisanka89
a to tam ostatnio upuścili dziecko?;p na klinicznej?Mieszkam w Gdyni wiem właśnie, że Zaspa pod względem neonatologii jest super, mimo to jakoś nie mogę się przekonac byłam w Redłowie na patologii to właśnie Zaspie chcieli mnie przekazac aletam miejsc nie było
Z kolei na Klinicznej rodziła kuzynka w lutym, też zachwalała.
reklama
Podobno.a to tam ostatnio upuścili dziecko?;p na klinicznej?