reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Junia po prostu oszalałam :) jak patrze na takie male istotki to az mi sie ryczeć chce ze wzruszenia. Każda taka pozytywna wiadomośc sprawia, ze sama coraz bardziej pragnę zobaczyć swoja Rybke :) Jeszcze raz gratuluję i dawaj znac jak bedziesz miała chwilkę...

reklama
Junia gratulacje i bedziesz miala co opowiadac Samanthusi pozniej:-) jest fajniusia
Makta
Tobie juz niewiele zostalo i nim sie obejrzysz juz bedziesz ze swoim skarbem:tak: Ja tez sie nie moge doczekac a jeszcze duzo czasu mam do porodu;-)
Mamunia2 rozumiem Twoj stres,nic groznego ale jednak zabieg-inni sie dentysty boja i ludzi to nie dziwi.Wszystko bedzie dobrze i trzymam kciuki za Ciebie(chociarz nawet nie doczytalam kiedy masz ten zabieg)czekamy na znak co i jak;-)
ja przez wszystkie moje ostatnie problemy musze isc za 5 tygodni na macierzynski-wczesnie troche ale to jest w tej chwili najlepsze wyjscie dla mnie i mojego malenstwa bo i tak juz za bardzo ja stresowalam:-(
MILEJ NOCY WSZYSTKIM MAMUSKOM

ZOCHA ja mam na 18.02.2010. wiec tak mniej wiecej w tym samym czasie co Ty.pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
Junia sliczna malutka:)

My wczoraj zaliczyliśmy pływalnię:) Krzyś szalał, znowu chce iśc, ja tez jestam za ale nie dziś:)
Miłego wam.

Junia - ale masz ślicznotkę malutką, i imię wybraliście takie międzynarorodowe :tak: Bardzo ładnie :tak:

PS. Dziewczyny, dopiero bieganie każdego ranka po pół godziny ruszyło moją wagę :tak: No i dieta 1700kcal :tak: Dlatego rozumiecie, że zazdroszczę takim laseczkom jak np. Junia :tak:

PPS. Dziś jade na implant :szok:

Ostatnia edycja:
LUCIN@ daj spokoj nie ma czego zazdroscic. teraz waze 45kg ciekawe czy tak zostanie czy jeszcze schudne.. oby nie... Samantha jest małym żarłoczkiem a ja nie wyspana po nocach ale w dzien nie chce mi sie spac,nawet nie czuje ze 3dni temu rodzilam hehe. pozdrawiam was wszystkie,pozniej ponadrabiam zaleglosci i przeczytam wszystkie posty. milego dnia

Dziewczyny...jade do szpitala :)
wyniki mi sie pogorszyły i zabiaraja mnie narazie na obserwacje a jak nie bedzie lepiej to bede miała wywoływany poród.
Własnie kończe pakowac torbe i mam cicha nadzieje, że jak bedę pisała nastepnym razem bede juz miała swoja Rybke w ramionach...
trzymajcie kciuki!!

reklama
Do góry