reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio- właśnie poprosiłam, żeby obrała warzywa na zupe ziemniaczaną. I ona nie wie jak się ja robi. A poza tym dopiero zrobiła paznokcie:szok:
Trzymajcie mnie bo chyba będę mordować:wściekła/y:

reklama
Asinka z - A ile lat ma ta Twoja kuzynka, młodsza od Ciebie? Bo zachowuje się jak...:sorry2:
A tak wogóle z którego jesteś rocznika, ja 80? ;-)
Wybrałas już imię dla dzidzi?:happy:

Oto mój Karolek:)
160674.JPG

Witajcie.
Ja tak ni z gruszki ni z pietruszki zapytam czy ktoras z Was rodzila lub bedzie rodzila w wannie? jesli tak czy bylo warto decydowac sie na taki porod? Ja sie wlasnie zastanawiam,mam wizyte 26 lutego i musze podjac decyzje. Mam tylko nadzieje ze nie zdarzy sie sytuacja ze ja sie zdecyduje i nastawie na wanne a okaze sie ze akurat bedzie zajeta (mieszkam i bede rodzic w londynie wiec wiadomo natlok rodzacych)..
Pozdrawiam cieplo :-)

Jeszcze jedno.Wczoraj pobilam swoj rekord w nocnym chodzeniu do WC. 23x! Ehh a najgorsze jest to ze niektorzy nie rozumieja jakie to meczace zrywac sie w nocy:szok:

MEdio: ja jestem rocznik 83:) Moja kuzynka ma 20 lat:wściekła/y:
Generalnie co do imienia to jest problem bo nie wiemy na razie co będzie. Ale Ola zdecydowała za nas i tak:
dziewczynka: Karolina albo Milena
chłopczyk: Kacper albo Sebastian

Podejmiemy decyzje jak się maluch urodzi.

Katarzyna_83: co do porodu w wannie. Koleżanka moja rodziła i bardzo sobie chwali mówiła mi, że sporo jej woda zmniejszyła ból. Ja sama wybrałam poród wodny:-D

asinka powiem ci że nie wesoła ta Twoja kuzynka,
medio sliczny ten Twój Karolek

ale tak dla śmiechu powiem Wam historię,mieszka u mnie młoda para ona 18 on 20 lat.Ona mi to opowiadała co Wam teraz pisze a on potwierdził.Pół roku temu pojechała do Polski przebywała u babci i rano babcia robi sniadanko i pyta sie Agusiu ile słodzisz herbatke,a ona na to poczekaj babciu zadzwonie do angli do mojego chłopaka bo ja nie wiem ile słodze.
Kolejnym razem robiła sobie herbate u nas w domu wstawiła czajnik i pyta się mnie czy moge jej powiedzieć kiedy sie będzie woda gotowała,żeby mogła zalać sobie herbate.
Oh te małolaty:-D:-D

Czesc dziewczyny
No to melduje, bylam dzisiaj na kolejnym USG w szpitalu i zrobili mi niespodzianke dostalam zdjecie 4d buziunki mojej Majeczki:-):-D, moja corcia wazy okolo 3200, skurcze sa jak byly i mysle ze jeszcze z tydzien potrwaja:-(.
Asinka_z- mysle ze musisz pogonic kuzyneczke do pracy, chyba ze przyjechala na wakacje to sory;-).
Katarzyna83 - ja tez wybralam porod w basenie ale nigdy nic nie wiadomo, bo albo moze byc zajety albo beda jakies inne przeszkody, mam nadzieje ze wszystko pojdzie gladko. Wczoraj dostalam wlasnie TENS machine, slyszalam ze pomaga przy skurczach, mam go oddac dopiero 25/03.

asinka-super jest ta twoja kuzyneczka, warto by jej porządnego kopa zasadzić, no ale młoda jest choć to żadne usprawiedliwienie.
bernardeta- ja też miałam tens machine i chociaż w moim przypadku nie poskutkował to moje znajome sobie go chwalą.

reklama
bernardeta- super fotka...sliczna buziulka corci... cudooooo

medio- swietnt synek...a jaki duzy...

Do góry