reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Misiowka- oj niestety chyba tak. Nam tez od razu mowili, zeby miec fotelik, obojetnie czy bedziemy wracac wlasnym samochodem czy taksowka. No ale akurat mamy wlasny, wiec i tak kupowalismy. Ale niestety musze Cie zasmucic, ale moga nie wydac dziecka ze szpitala, bo trzeba z tym fotelikiem isc po wypis. Moze po prostu kupisz jakis uzywany, taniutki, aby byl na 1 raz...?

reklama
Alex też mam ten wózek urban detour ale z fotelikiem w komplecie.Ja też jestem zadowolona z niego.No i fajny spiworek na zime byl w komplecie,ale pewnie w tym roku to juz za mały bedzie.

Misiowka zdrówka życze,moj synek tez ma taki kaszel.Noi ta sama sytuacja u lekarza,a nawet gorsza.Bo powiedzialam ze podaje mu syrop tixylix i ten GP nic mu nie przepisał.Zbadal też go,ale co z tego.

Misówka dzięki za namiary na wózek, zdrowiej nam wiem co to zanczy taki kaszel, aż manie na wymioty ciągnęło, okropieństwo.
Alex3meyer, no ja też wózek zostawiam na koniec, teraz najważniejsze jest łożeczko, komoda i przebierak.

Hej :-)
Ojoj jaka cisza na watku...:szok::szok::shocked2:
Co robicie? Mnie sie nudzi. Pogoda brzydka. Ale na miescie troche bylam dzisiaj.
Milego weekendu w kazdym razie, a Ty Gusia- zdrowiej!:-)

Już za miesiąc minie rok jak sie Laura urodziła:-)
Tak mi to szybko zleciało, a jeszcze nie dawno była taka malutka
A na roczek standardowo rodzinna będzie i duży tort obowiązkowo:-)

reklama
Do góry