reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

anoli84 co do bakterii w moczu: Sama jestem w ciąży i też położna stwierdziła u mnie bakterie - powiedziała, że na razie mam sie tym nie przejmować tylko mam uważać. Chodziło jej dokładnie o nie korzystanie z toalety publicznej np gdzieś w sklepach, abym miała swój własny ręcznik i tylko ja mam go używać nikt inny często korzystać ze środków do higieny intymnej. A jeśli nie to nie pomoże to dostanę jakieś leki ale to przy kolejnej wizycie jeśli badania moczu będą nieprawidłowe

reklama
Hejka :-)
My juz po spacerze i po miescie. Oczywiscie do polskiego sklepu juz nie zaszlam. Najpierw jakies zakupy w miescie, a to potem kafejka, zeby malego nakarmic, a to to, a to tamto i w koncu nie poszlam. A troche tam trzeba odbic z centrum, jakies 15 minut piechota. No i sie poznawo zrobilo i nie poszlam... No coz....

Super, ze Ola tak sie zaaklimatyzowala!:-) A pamietasz Olinda, jak sie balas?

Milego popoludnia i wieczorku...:-)

TAK ALEX PAMIĘTAM JAK SIĘ BAŁAM I ILE ŁEZ WYPŁAKAŁAM ZANIM WOGULE POSZŁA DO TEGO PRZEDSZKOLA :szok:;-) ZAWSZE NAM WSZYSCY MÓWILI ŻE MY TO JESZCZE PĘPOWINĄ JESTEŚMY ZWIĄZANE:-D:-DA OLA TO TAKI CYCUŚ MAMUSI :-D ALE BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE OLA TAK DOBRZE SOBIE RADZI:tak:

anoli84 co do bakterii w moczu: Sama jestem w ciąży i też położna stwierdziła u mnie bakterie - powiedziała, że na razie mam sie tym nie przejmować tylko mam uważać. Chodziło jej dokładnie o nie korzystanie z toalety publicznej np gdzieś w sklepach, abym miała swój własny ręcznik i tylko ja mam go używać nikt inny często korzystać ze środków do higieny intymnej. A jeśli nie to nie pomoże to dostanę jakieś leki ale to przy kolejnej wizycie jeśli badania moczu będą nieprawidłowe

wlasnie dostalam antybiotyk, :-(

daj znac jak dalej potoczyla sie sprawa u ciebie

Oliwier jeszcze troche podsypia, wiec usiadlam z kawka i mam minutke zeby sie przywitac
Anoli- dobrze ze masz te antybiotyki, juz bedziesz spokojniejsza, nie?
Olinda- jak dzis samopoczucie?
Acha, a powiedz mi jeszcze, czy w przedszkolu tez wymagane sa mundurki, czy nie? Bo nawet nie wiem...

Ok, milego dzionka, pozniej zajrze....:-)

DZIEŃ DOBRY:tak: CÓRCIA W PRZEDSZKOLU A JA SIE NUDZĘ:-D

ALEX W TYM PRZEDSZKOLU CO OLA CHODZI NIE MA MUNDURKÓW A NIE WIEM JAK JEST W INNYCH ALE CHYBA TEŻ NIEMA DLA TAKICH MAŁYCH DZIECIACZKÓW:tak:A JA CZUJE SIĘ DOBRZE I NIE MOGĘ SIE NACIESZYĆ JAZDĄ AUTKIEM:-D:-D

ŻYCZE MILEGO DZIONKA PAAAAA

Oliwier jeszcze troche podsypia, wiec usiadlam z kawka i mam minutke zeby sie przywitac
Anoli- dobrze ze masz te antybiotyki, juz bedziesz spokojniejsza, nie?
Olinda- jak dzis samopoczucie?
Acha, a powiedz mi jeszcze, czy w przedszkolu tez wymagane sa mundurki, czy nie? Bo nawet nie wiem...

Ok, milego dzionka, pozniej zajrze....:-)

Tak nie dokonca spokojna bo wolalabym nie brac antybiotyku, ale sprawdzalam w necie ten jest dozwolony w ciazy, wiec grzecznie aplikuje :-)

Hejka

Alex u nas w przedszkolu dzieci mają bluzy z logo przedszkola.Ale nie noszą ich codziennie,a nawet chyba nie wszystkie dzieci maja.

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, ja to tylko z ciekawosci pytalam. Kiedys Olivier bedzie chodzil do przedszkola, no ale jeszcze ma troche czasu...

A my juz po spacerku. Bylo slicznie i cieplo. Teraz maly drzemie, a ja pewnie za jakis obiadek bede sie szykowala.

To na razie...:-);-):-)

reklama
Do góry