reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

bajeczka już niedługo, już niedługo:tak:wiem że też nie będę taka mądra, jak będę miała tak blisko jak Ty ale i tak zazdroszczę:-)
no i cały czas trzymam kciuki:tak::tak::tak:

reklama
Dostalam wlasnie list ze szpitala na jakies antenatal appointment :eek:
co to takiego ?? miala ktoras z Was ??

Karis,Vanilka dzieki za zaproszenie:-D Tak wogole Karis to wczoraj wlasnie bylismy caly dzien w Kent i tak szczerze to niby nic specjalnego tam nie ma ale naprawde tesknie-przez 3 lata tam mieszkalam,mam tam znajomych,itd.Z checia bym tam znow zamieszkala
Dziewczyny skad bralyscie aplikacje na Child Tax Credit?
Vanilka ja takiego czegos nie mialam
Bajeczka odsypiaj w dzien:-)A co do przyjaciol,to w zasadzie tez nie mam tu raczej,predzej znajomych.No moze tylko jedna dziewczyne moge nazwac przyjaciolka,ale ona mieszka wlasnie tam gdzie mieszkalam wczesniej no i jak sie tam nie przeprowadzimy z powrotem to nie bedziemy sie juz praktycznie widywac:-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny skad bralyscie aplikacje na Child Tax Credit?
a tych wszystkich tax credit'ów nie załatwia się przez Inland Revenue? A poza tym tu na tej stronce wszystko w miarę ładnie jest opisane:
Tax Credits - Working Tax Credit i Child Tax Credit
kamilalopez co do spania w dzień to to ja jestem taka, że nie potrafię... Wolę się przemęczyć i wieczorem wcześniej pójść spa. Zresztą próbowałam zasnąć w dzień i za cholerę nie mogę...:confused2::eek:

Vanilka ja chodzę do antenatal class, no i to jest szkoła rodzenia... hmm a to co ty masz to może jakieś spotkanie odnośnie porodu, nie wiem...

karis78 wiem, że już niedługo. I tak jak się bałam panicznie porodu to teraz chcę naprawdę już urodzić bo to już żadna przyjemność chodzić z takim brzuchem i te nocki nieprzespane... Już mi wszystko jedno czy będzie bolało i jak będzie bolało ale już chcę mieć maluszka ze sobą bo nawet ta bezczynność mnie dobija..

Vanilka ja dostałam własnie list ze szpitala i mam wizyte w Ante Natal Clinic w szpitalu za tydzień,z tego co wiem lekarz chce mnie przebadac ze względu na komplikacje i cc w 28 tyg w poprzedniej ciąży,ale nie mam pojęcia czy to jest wizyta z ginekologiem czy z jakimś innym lekarzem i jak mnie będzie badał,żadnych szczegółów nie piszą...Może Ty też masz podobną wizytę?

reklama
Madzia tez mysle ,ze to moze byc konsultacja odnosnie porodu bo ja jak i Ty poprzednie mialysmy cc .No i pisze Consultant ..(imie i nazwisko jego ) a tutaj wlasnie wysylaja na wizyty do konsultanta jesli ktoras kobita miala poprzednio cc czy jakies ma zagrozenie w ciazy ..
No i moja polozna wyslala list o taka konsultacje bo ja mam lozysko przodujace no i pierwszy porod cc ..ale czy to ta wizyta nie mam pojecia bo w tym kraju wszystko jest mozliwe :-D
Na kiedys masz ?ja 23 marzec .
wlasnie doczytalam za tydzien juz masz :)

bajeczka oj wierze Ci ,ze juz sie meczysz ..poczatki ciazy ciezki jak i koncowka ..takie moje zdanie ..

polgielka nie masz znajomych ..jak Ty od urodzenia w uk ..no ale ja jakos nie przepadam za laskami angielskimi wiec Ci sie nie dziwie ;-)
moze Ty wiesz o co chodzi z tym antenatal appointment ?

Ostatnia edycja:
Do góry