reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

bajeczka już niedługo, już niedługo:tak:wiem że też nie będę taka mądra, jak będę miała tak blisko jak Ty ale i tak zazdroszczę:-)
no i cały czas trzymam kciuki:tak::tak::tak:

reklama
Dostalam wlasnie list ze szpitala na jakies antenatal appointment :eek:
co to takiego ?? miala ktoras z Was ??

Karis,Vanilka dzieki za zaproszenie:-D Tak wogole Karis to wczoraj wlasnie bylismy caly dzien w Kent i tak szczerze to niby nic specjalnego tam nie ma ale naprawde tesknie-przez 3 lata tam mieszkalam,mam tam znajomych,itd.Z checia bym tam znow zamieszkala
Dziewczyny skad bralyscie aplikacje na Child Tax Credit?
Vanilka ja takiego czegos nie mialam
Bajeczka odsypiaj w dzien:-)A co do przyjaciol,to w zasadzie tez nie mam tu raczej,predzej znajomych.No moze tylko jedna dziewczyne moge nazwac przyjaciolka,ale ona mieszka wlasnie tam gdzie mieszkalam wczesniej no i jak sie tam nie przeprowadzimy z powrotem to nie bedziemy sie juz praktycznie widywac:-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny skad bralyscie aplikacje na Child Tax Credit?
a tych wszystkich tax credit'ów nie załatwia się przez Inland Revenue? A poza tym tu na tej stronce wszystko w miarę ładnie jest opisane:
Tax Credits - Working Tax Credit i Child Tax Credit
kamilalopez co do spania w dzień to to ja jestem taka, że nie potrafię... Wolę się przemęczyć i wieczorem wcześniej pójść spa. Zresztą próbowałam zasnąć w dzień i za cholerę nie mogę...:confused2::eek:

Vanilka ja chodzę do antenatal class, no i to jest szkoła rodzenia... hmm a to co ty masz to może jakieś spotkanie odnośnie porodu, nie wiem...

karis78 wiem, że już niedługo. I tak jak się bałam panicznie porodu to teraz chcę naprawdę już urodzić bo to już żadna przyjemność chodzić z takim brzuchem i te nocki nieprzespane... Już mi wszystko jedno czy będzie bolało i jak będzie bolało ale już chcę mieć maluszka ze sobą bo nawet ta bezczynność mnie dobija..

Vanilka ja dostałam własnie list ze szpitala i mam wizyte w Ante Natal Clinic w szpitalu za tydzień,z tego co wiem lekarz chce mnie przebadac ze względu na komplikacje i cc w 28 tyg w poprzedniej ciąży,ale nie mam pojęcia czy to jest wizyta z ginekologiem czy z jakimś innym lekarzem i jak mnie będzie badał,żadnych szczegółów nie piszą...Może Ty też masz podobną wizytę?

reklama
Madzia tez mysle ,ze to moze byc konsultacja odnosnie porodu bo ja jak i Ty poprzednie mialysmy cc .No i pisze Consultant ..(imie i nazwisko jego ) a tutaj wlasnie wysylaja na wizyty do konsultanta jesli ktoras kobita miala poprzednio cc czy jakies ma zagrozenie w ciazy ..
No i moja polozna wyslala list o taka konsultacje bo ja mam lozysko przodujace no i pierwszy porod cc ..ale czy to ta wizyta nie mam pojecia bo w tym kraju wszystko jest mozliwe :-D
Na kiedys masz ?ja 23 marzec .
wlasnie doczytalam za tydzien juz masz :)

bajeczka oj wierze Ci ,ze juz sie meczysz ..poczatki ciazy ciezki jak i koncowka ..takie moje zdanie ..

polgielka nie masz znajomych ..jak Ty od urodzenia w uk ..no ale ja jakos nie przepadam za laskami angielskimi wiec Ci sie nie dziwie ;-)
moze Ty wiesz o co chodzi z tym antenatal appointment ?

Ostatnia edycja:
Do góry