reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

olinda czym dłużej zwlekasz z kupnem biletu na prom/tunel tym wyższe ceny,ja pamietam w zeszłym roku na tydzień dwa przed świętami prom był ponad 200f:szok:
ja kupiłam ze 3 tyg temu 18.12-3.01 zapłaciłam tunelem w obie strony 106F
Spiesz się kochana:tak:
a tak w ogóle to leci ten czas faktycznie leci,mój dzis 11 miesięcy kończy

reklama
Olindus ja dopiero za godzinke mam wizyte z Alutkiem, a co do Olivki, to moze od zabkow jej leci katarek. Zastosuj wode morska w spreju, mojemu pomogla.

Tajchi
no to za miesiac czeka Cie impreza urodzinowa....hmm ale fajnie.

Kamilalopez wlasnie piekie ciasto, wiec zapraszam:))) taka szrlotka urodzinowa:))

Makta to nie mój mąż miał problemy z palcem,a jego kolega.
Poszedł do lekarza i dał mu sierowanie, nic więcej nie wiem, sorki.
Myleene no ładnie, takie ciacho zrobić i nas do siebie na kawkę nie zaprosić buuuu :)))
Tajchi śliczny Kacperek.
Kuszę wirualnie, buziaki dla każdej ślę.
Kruche+ciasto++z+dzemem1.JPG
OperaCake%2002%20framed%5B3%5D.jpg

witam ponownie

Ja bylam w szpitalu dzisiaj i polozna mowi ze dziecko jest bardzo blisko i gotowe do porodu. glowka jest juz bardzo nisko co sprawia mi goromne trudnosci z chodzeniem/ poruszaniem sie. Niepodobal jej sie rytm serduszka wiec pdlaczyla mnie pod KTG ale wszytsko wyszko dobrze. tak wiec "any day any time"
Myleene - to juto bedziemy spiewac "sto lat" o ile w nocy nie urodze haha

Pozdrawiam i milego wieczorku kochane

Cześć Kobitki
Fajnie, że dziś taki ruch na forum :tak:
Ja właśnie zwlekłam się z fotela, ledwo chodzę bo mi dokuczają plecy. Chyba znowu źle spałam w nocy bo obudziłam sie dziś rano obolała jakby mnie ktoś w nocy kijami obił. Macie jakieś rady na lepszy sen? W nocy się często budzę a potem chodzę jak potłuczona całe dnie.
Pytanko, czy wiecie może jak zrobić żeby suwaczek był widoczny na pulpicie kompa i żeby było widać odliczanie? Taki element pulpitu ale nie wiem jak to zrobić i czy można.

reklama
Sylwia to Ty jesteś pierwsza teraz w kolejce do rozpakowania:tak: Życzę Ci powodzenia i oby to nastąpiło szybko ;-)
A która z Was jest następna w kolejce?

Do góry