reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej hej kobietki!!
melduje się z duzo lepszym nastrojem i samopoczuciem. Zdecydowanie ostatnie dni miałam lekko kryzysowe ale dzisiaj juz mam sie lepiej. Musiałam chyba po prostu sobie spokojnie odpocząć i przetrwac ten ciężki czas.
Wczorajsze wyniki ciut lepsze. Nie jest nadal dobrze ale na to juz nie liczę. W piatek kolejne badania i kolejny dzień w szpitalu. Juz mnie ręce bola od tego pobieranie krwii.
W kazdym razie dziękuję Wam bardzo za pozytywne słowa wsparcia i mobilizacji :)
A przy okazji juz zaczynałam za Wami tęsknić...
Olinda jak tam Olivka i jej noce?? Rozrabia za trzech...zywe srebro rośnie :)
Sachemcia bidulko. jak tam cycek?? Kurcze ja tez czasami troche wątpie w te ich słuzbe zdrowia wlasnie jesli chodzi o przepisywanie leków. nie zapominaj o kapuscie i dawaj znac jak tam sytuacja...oby było lepiej bo wyobrażam sobie jak musisz cierpieć.
Mylenee gratulacje i zazdroszczę tych mazur.
Aaaa....i wczoraj skończyłam prasowac wszystkie malutkie ubranka. fakt, że połowe prasowałam juz na siedząco ale juz mam wszystko gotowe. :) I jak nie znosze prawsowania tak wczoraj miałam nawet sporo satysfakcji jak układałam te małe ubraneczka :)
Miłego dnia i promyk słońca dla was prosto z Perth

reklama
Dzien dobry:-)

A wiec dzisiejsza nocka bez przerw zjadala i ladnie zasypiala :tak::-D:-D i niech tak zostanie

Makta - super ze wyniki lepsze no i samopoczucie takze juz zaczynalam sie martwic ze cos jest nie tak bo wczoraj nie dawalas znaku zycia i nadal trzymam kciuki zeby wyniki sie poprawialy choc nameczysz sie bidulko ale juz niedlugo i bedzie tulila malenstwo :tak::-):-):-):-) Adlaczego juz za nami tesknisz ?????szykuje sie jakas rozlaka:szok::-(????

Sachmecia- wspolczuje zapalenia cycusia wiem jak bardzo boli ale rzeczywiscie stare metody potrafia zdzialac cuda a dajesz cos Malutkiej na kolki???? bo u nas pomagal infakol .Buziaki i duzo zdrowka zyczymy

Medio niezly pomysl z nosidelkiem :tak::-Dja bym chyba nie wpadla nato
Buziaki

witam dziewczynki po urlopie

niestety wszytsko co dobre szybko się kończy.
Posiedzielismy w polsce 2tyg,pogoda super,z małym na basenie urzędowaliśmy,bardzo lubi się kąpać ale nie w brodziku tylko na głębokiej wodzie.
Podróż autem zniósł rewelacyjnie. w obie strony podróż zajęła nam ok 17-19 godzi z czego mały spał po 14-15 godzin więc było super.

Wyrobilismy mu wPolsce paszport 5 letni i za miesiąc jadę go odebrać samolotem.

nadrobie czytanie postów jak się ogarne trochę

Olinda nigdzie nie znikam ale jakos tak przyzwyczajona byłam to czestszego zaglądania tutaj. Teraz zrobiły mi się male zaległości w czytaniu postów do czego nie przywyklam i aż zaczełam za tym tęsknić....a poza tym nie zapominaj, że moje hormony szaleja więc od euforii do ryku u mnie he he he
I ciesze sie że Olivka sie w nocy "uspokoiła" :)

MAMUNIA Kacperek skończył 18 sierpnia 2latka... on nawet jogurta do końca nie zje czasem kawałek banana-jedyne czego potrafi zjeść dużo to świeży ogórek. i tyle mleka w nocy(jeszcze daje mu modyfikowane) tyle że do chudych raczej nie należy:-) jest raczej dużym chlopcem:-) macie dla mnie jakieś rady jak go przekonac do jedzonka? pozdrawiam cieplutko w ten słoneczny ranek

witam mamusie w ten sloneczny poranek:-)
niestety nie mam czasu zagladac do was tak czesto jak bym chciala, bo moj synek nie lubi spac w dzien:szok:
mam pytanko do mamusiek maluszkow: olek dal mi taki koncert wczoraj i dzisiaj ze malo nie plakalam razem z nim, juz nie wiedzialam co robic:-(co prawda meczy sie z kupkami, biedny robi raz na dwa dni:no: zastanawiam sie tez czy to nie od czegos co zjadlam? wiecie moze jak szybko moze nastapic reakcja u maluszka od zjedzenia? to tak jak z trawieniem czy od razu dostaje sie do pokarmu?

makta nie ,nie zostałam wPolsce

wyrobiłam w zeszły poniedziałek w polsce paszport odbiór po 4tygodniach 30zł opłaty.można też wyrobić dowód też 4 tyg.czekania i 30zł opłaty,konieczny meldunek wPL,pesel i polski akt urodzenia-wystawiony na podstawie tłumaczenia przysięglego.
Postarałam się teżo becikowe,oczywiście musiałam skłamać,że na stałe mieszkam w Polsce,ale tak mi podpowiedziała Pani w urzędzie,jesli bym sie przyznała,że nie zamieszkuje terenu Polski zasiłek sie nie nalezy. Apóźniej dodała,żeich interesujegdzie sie przebywa wdniu złożenia wniosku i tyle,po dwóch tygodniach może się każdemu odwidziec i każdy może wyjechać,hihi,no i mi sie odwidziało:-D

Amój synus zaczyna chodzić wstaje wszedzie gdzie tylko może sieczegoś złapać,oczy trzeba mieć na około głowy,starszne. No i każdy mi mówi,żebardzo sztywno stoi i żebędzie chodził przed rokiem,a ja tylko sie modlę aby to było jak najszybciej,schody juz nie stanowią dla niego problemu chodzi trzymając sie mebli :tak::wściekła/y:nic nie moge zrobic bo ciągle za nim chodzę aby nie upadł.

Załączniki

• STA73160.jpg
    STA73160.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Tajchi a dlaczego becikowe Ci sie nie należy?? jakieś nowe zaostrzenia wprowadzili??
I powielam pytanie...Melka co jesz?? Bo sama sie zastanawiam jak to bedzie wygladalo jak juz urodzę...:)

Do góry