reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hej Rudzia
witamy na naszym "wyspiarskim forum".:-D:-D
długo jesteś w Szkocji?? całkiem niedaleko jesteś ode mnie...:tak:
Pisz do nas jak najczęściej

witam serdecznie ja to jestem juz prawie 3 lata... wpadlam tylko na chwile i zostalam na dobre ;-);-) no tak perth niealeko ... swiat jest maly;-);-);-) napewno bede czesciej tutaj wpadac;-);-)

Ha to tak jak ja...wpadłam tutaj na chwilę i chwila mija a ja nadal tutaj.
I tak pewnie będzie w najbliższym czasie...staram sie oswajać z myślą, że to mój nowy dom :tak::tak:

no ja przez nastepne kilkanascie lat napewno nie zamierzam wracac do PL... nie wiem czy zostaniemy tutaj planujemy moze jak dzieci troche podrosna wyjechac gdzies w cieplejsze kraje ogrzac stare kosci:-):-):-)

No tak tutaj raczej kości nie pogrzejemy :)
Klimat to w sumie rzecz która najbardziej mi tutaj przeszkadza. Chociaż jak tak sobie myślę, że miałabym z tym brzuchem latać w 30 stopniowym upale to nawet trochę lubię tą szkocka wilgoć. :tak::tak::tak:
Pogoda idealna do bycia w ciąży:-D

Oj Makta z ta pogoda to masz racje. :tak: Czasami to nawet czlowiek jakis depresji moze dostac z powodu braku slonca. Ale podobno klimat sie zmienia, byc moze bedziemy miec tutaj ladniejsza pogode.
Widze ze ty ze Szczecina jestes, ja z Polic kolo Szczecina wiec prawie Szczecin:-p
rudzia789 tez mam termin na marca, tylko ze sam poczatek bo 2 marzec :-D

He he ja tez jestem ze Szczecina....:tak::tak::-)

Medio- oj, biedna Ty jestes z tymi pogryzionymi brodawkami.....:-( Nie wiem co mam Ci poradzic... ale wiem, ze w sklepach sa jakies nakladki czy cos takiego, ale nie wiem ile to warte......:dry::confused:

witam mamusie:-)
moj skarb baaaardzo malo spi w ciagu dnia i nie mam za bardzo czasu pisac ale podczytuje was jak tylko mam chwilke:tak:
widze ze sporo nowych przyszlych mam dolaczylo;-)witamy:-)
jezeli moge sie podzielic spostrzezeniami swiezo upieczonej mamy:
ostatnio musialam wymieniac lozeczko i zdecydowanie nie polecam lozeczka ashton z mothercare:no:
co do wozka to quinny bije rekordy popularnosci i chyba slusznie bo jest solidny:tak:
pieluszki tetrowe sa dla mnie niezastapione, bo maly mi ulewa dosyc czesto i sluza za sliniaczek i sciereczke w jednym:-:)-)
w zwiazku z tym ze olek nie spi regularnie ciezko mi wybrac sie na zakupy wiec zaluje ze wczesniej nie pomyslalam o luznych elastycznych bluzkach z duzym dekoltem do karmienia piersia:tak: :-D
Matisek nie pospieszaj maluszka bo im dluzej w brzuszku tym lepiej dla niego:tak::-) wytrzymaj kochana, juz malutko ci zostalo
moim "starym" mamusiom zazdroszcze tych wyjazdow do polski:tak:ja chyba dopiero na swieta pojade bo nawet jeszcze zdjecia do paszportu nie mam:no: zastanawiam sie w jakich fotelikach wozilyscie swoje pociechy jadac samochodem do polski?
alez sie rozpisalam:-)

No proszę jak miło, że nie ja jedyna ze Szczecina...a przy okazji nawet mamy swoje małe forum szczecińskie. Co prawda jesteśmy tak na razie tylko dwie mamusie ale zawsze zapraszamy...:tak::tak:
Zawsze jakoś tak mi raźniej jak sobie posiedzę na tym forum...mniej tęsknię.
Melka...dziękujemy za rady i oczywiście prosimy o więcej. Takich rad nigdy za dużo:-)

reklama
Rudzia - ale masz ekstra "suwaczek" ciążowy - rewelacja !!! :tak:

Ps. Dziewczyny - podajecie niemowlaczkom witaminę D3? Bo ja zaraz powiem mamie żeby mi z PL przysłała, w związku z tym, że tutaj nie stosują tego!! Co o tym myślicie?

Do góry