reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Uuuu co do cen to musze poczekac na mojego ukochanego bo to on zawsze wszystko załatwia a ja nigdy nie miałam czasu zapytac sie ile dokladnie. Napisze wieczorem lub jutro rano.
A wypływa z Newcastle...jesli potrzebujesz dokladny adres to chetnie tez później podeslę nawet z nr telefonu...

Witam wszystkie mamusie:-)
Ja tam jeszcze nie lecialam z maluszkiem ale czytalam niedawno z ciekawosci w RYANAIR ile sie placi za dzieci i tam jest £20 w jedna strone i mozesz wziasc wozek za ktory nie placisz.I zastanawia mnie jedno,placisz za dziecko ktore trzymasz na kolanach a zaden bagarz mu nie przysluguje co moim zdaniem jest kompletnie bez sensu bo przecierz dla takiego maluszka musisz wziasc o wiele wiecej rzeczy ze soba niz dla siebie.

Ostatnia edycja:
Alex tak Karolkowi rosną ząbki jeden za drugim i moje cycusie to doczuwają, jak złapie to ... boli bardzo, nawet siniaka mam po takim ugryzieniu i obalałe miejsce.

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki;-)
Pamietam ze kiedys ktoras z was pisala, ze mozna tyu w Anglii kupic pieluszki tetrowe. Napiszcie mi jak to sie po angielsku nazywa, bo nie wiem jak tego szukac :-)

reklama
matisek pieluszki tetrowe mozna kupic we wszystkich sklepach z artykulami dzieciecymi,ja kupilam w toysie(babies r us),ale widzialam tez w mothercare,bootsie czy nawet tesco home Jesli sie dobrze rozejrzysz na pewno znajdziesz:tak:;-)

Do góry