reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Uuuu co do cen to musze poczekac na mojego ukochanego bo to on zawsze wszystko załatwia a ja nigdy nie miałam czasu zapytac sie ile dokladnie. Napisze wieczorem lub jutro rano.
A wypływa z Newcastle...jesli potrzebujesz dokladny adres to chetnie tez później podeslę nawet z nr telefonu...
A wypływa z Newcastle...jesli potrzebujesz dokladny adres to chetnie tez później podeslę nawet z nr telefonu...
lucin@
Mama Ali i Krzysia
Myleene - ja promy sprawdzałam tutaj - Zarezerwuj tanie Polaczenia Promowe do Francji, Angli, Irlandi i innych krajow Europy.
karolinka577
mama Oliverka
AFerry.com - Book Ferries to France, Ireland, Holland and all European ferry tickets to link do kupienia biletow na prom
jesli chodzi o Szkocje to prom wyplywa z Rosyth (Edymburg) do Zeebrugge w Belgii
lub z Angli: Newcastle do Amsterdamu w Holandii
jesli chodzi o Szkocje to prom wyplywa z Rosyth (Edymburg) do Zeebrugge w Belgii
lub z Angli: Newcastle do Amsterdamu w Holandii
kamilalopez
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie:-)
Ja tam jeszcze nie lecialam z maluszkiem ale czytalam niedawno z ciekawosci w RYANAIR ile sie placi za dzieci i tam jest £20 w jedna strone i mozesz wziasc wozek za ktory nie placisz.I zastanawia mnie jedno,placisz za dziecko ktore trzymasz na kolanach a zaden bagarz mu nie przysluguje co moim zdaniem jest kompletnie bez sensu bo przecierz dla takiego maluszka musisz wziasc o wiele wiecej rzeczy ze soba niz dla siebie.
Ja tam jeszcze nie lecialam z maluszkiem ale czytalam niedawno z ciekawosci w RYANAIR ile sie placi za dzieci i tam jest £20 w jedna strone i mozesz wziasc wozek za ktory nie placisz.I zastanawia mnie jedno,placisz za dziecko ktore trzymasz na kolanach a zaden bagarz mu nie przysluguje co moim zdaniem jest kompletnie bez sensu bo przecierz dla takiego maluszka musisz wziasc o wiele wiecej rzeczy ze soba niz dla siebie.
Ostatnia edycja:
alex3meyer
Matka gagatka
Hej :-)
Medio- O RANY!!!! Ale Karolek duzy! Ale ten czas leci nie? Zdiecia przecudne, wszyscy swietnie wygladacie!
Medio- O RANY!!!! Ale Karolek duzy! Ale ten czas leci nie? Zdiecia przecudne, wszyscy swietnie wygladacie!
reklama
matisek pieluszki tetrowe mozna kupic we wszystkich sklepach z artykulami dzieciecymi,ja kupilam w toysie(babies r us),ale widzialam tez w mothercare,bootsie czy nawet tesco home Jesli sie dobrze rozejrzysz na pewno znajdziesz;-)
Podziel się: