reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Kamilalopez, dobrze, że tak to wygląda, tylko szkoda, że kosztowało Cie to wszystko tyle nerwów i stresu. Kurcze czasami mam wrażenie, że Ci wyspiarze czuja sie jak pepki całego świata.
Tajchi i Ty tez biedactwo masz stresy...kurcze trzymajcie sie wszyscy i bądźcie dobrej myśli. Niestety reumatyzm w tak młodym wieku jest możliwy...oby postawili dobrą diagnozę. To juz połowa sukcesu...
A dla poprawy nastroju zapraszam Was na Lasagne :) pojemy sobie , poplotkujemy, popijemy kompociku z truskawek ;)
Miłego popludnia kobietki...i nosy do góry!!:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
kamilalopez - dzielna kobitka, zalatwilas wszystko sama;-):-) ja tak samo mialam 4 lata temu z hinduskim landlordem ale bylismy zieloni i w ciagu paru dni musielismy poszukac czegos nowego
tajchi - mam nadzieje ze z bratem szybko sie wyjasni co i jak
anek29 - ja mam wozek z mothercare my3, gleboki i spacerowka w jednym i korzystam z gondoli non stop bo maly woli w niej spac bardziej niz w lozeczku (noworodki wola byc opalulone z kazdej strony), poza tym chodze na spacerki i wystawiam olusia do spania na ogrodek a w foteliku samochodowym nie za wygodnie sie spi i nie jest zalecane trzymanie w nim noworodka dluzej niz 2godz:tak:
lucy - majtki jednorazowe mi sie przydaly a podkladki daja w szpitalu, co do koszuli to w jednej rodzilam a druga nalozylam swieza po:-)

Lucy25, z tego co czytalam odnosnie co szpital wymaga by wziasc ze soba to nie pisze nic o podkladach. Ja zdecydowanie kupie, bo nawet w domu moga sie przydac. Do kupienia sa tu te podklady i majtki tez. Chodzi mi o podklady na lozko, a te podpaski poporodowe to tez zamierzam kupic :)Wejdz sobie na strone mothercare, ja zamierzam z tamtad wszystko zamowic. Jak chcesz to ci napisze liste rzeczy jaka podaja w gazecie z mothercare, zeby wziasc do szpitala i w jakich ilosciach ;-)
Kamilalopez- boze jak ci wspolczuje,ale dobrze ze juz to zalatwilas. Ja to takie baby bym chyba zabila jak by mi na chate weszly.
Tajchi- trzymam kciuki, oby dobrze postawili diagnoze i oby ja wogole postawili.
Makta- ale mi smaka narobilas ta lasagna mmmmm :-D

wlsnie teraz byl jego syn ktory jest prawnym wlascicielem domu i on mi grozil ze i tak sie wyniose i tak i ze jutro on jedzie do councilu i im cos tam nagada a jego ojciec napisal ze oni mi nie dadza wypowiedzenia bo jego syn sie z adwokatem najpierw zobaczy wiec nie dokonca jeszcze jak widac zalatwione.a ja tez jutro ide do councilu bo mi babka kazala przyjsc i zobaczymy co i jak:angry:

wlsnie teraz byl jego syn ktory jest prawnym wlascicielem domu i on mi grozil ze i tak sie wyniose i tak i ze jutro on jedzie do councilu i im cos tam nagada a jego ojciec napisal ze oni mi nie dadza wypowiedzenia bo jego syn sie z adwokatem najpierw zobaczy wiec nie dokonca jeszcze jak widac zalatwione.a ja tez jutro ide do councilu bo mi babka kazala przyjsc i zobaczymy co i jak:angry:

nie martw sie kochana dasz sobie rade.wydaje mi sie ze oni poprostu chca cie nastraszyc. tez mialam takie problemy z poprzednim mieszkaniem.wymienilismy z E zamki, a gdy przychodzil landlord z "ekipa" mowilismy ze nie bedziemy z nimi rozmawiac dopoki policja nie przyjedzie.w koncu dali nam wymowienie miesieczne,ale i tak bylo ciezko znalezc cos odpowiedniego.radze ci juz szukac cos fajnego bo kontrakty podpisuje sie na dluzszy okres a pozniej z maluszkiem bedzie ciezko sie przeprowadzac.
nie otwieraj im drzwi a gdy sami wejda zglos to na policje i mozesz ich oskarzyc o naruszenie Twoich praw i oczywiscie stres ktory przezylas. bedzie dobrze i trzymam kciuki zeby juz cie nie nachodzili.:-):-):-):-)

Dziewuchy...szkocja, Perth...jeszcze jest i nawet jeszcze ciepła ta lasagne. A nawet jak sie spóźnicie to zrobię jeszcze jedna ;) w końcu teraz grzeszę kulinarnie praktycznie codziennie. jeszcze kilka tygodni i koniec z takim folgowaniem.
Stopy dzisiaj znowu jak baloniki, chociaz kupiłam jakiś żel chłodzący w Bootsie i jakos tak lżej mi z ta nogą. Czas na odpoczynek chyba, miłego wieczoru kobietki :)

Makta ale mi smaka narobiłaś , bede musiała zaraz cos zjeść:tak:
Kamilalopez mam nadzieje ze wszytko sie jakoś ułoży, tylko szkoda ze w takiej sytuacji jesteś sama:baffled:
Matisek właśnie jestem w trakcie robienia listy, i niektóre rzeczy bede mniała przywiezione z Pl , i juz za wczasu chce mniec wszystko spisane i mama mi kupi, chce sie zorentować czego ile trzeba kupić i gdzie lepiej, te podkłady, majtki jednoraz. etc. jest tego masa na allegro-ale jagbys mogła mi wypisać ile czego, trzeba byłabym wdzięczna:-)napewno cześć kupi tu, a czesc w PL.

Matka-a ja mam wielka ochote na ten kompot z truskawek:-):-)koniecznie musze zrobic-moze jutro

melka79-ja juz nie wiem co kupic:baffled: najgorsze ze mieszkam na 4 pietrze bez windy i na prawde potrzebuje lekki wozek, no i dzidzius urodzi sie we wrzesniu-czyli juz po lecie-jezeli to wogole mozna nazwac latem:baffled:-i musze brac pod uwage ze bedzie chodniej a w takiej gondoli to pewnie cieplej-mam nadzieje ze jakis super lekki i fajny wozek sam na mnie wpadnie;-)

kamilalopez-jejku ale ci wspolczuje, wredni ci ludzie zeby sie tak denerwowac w ciazy-sumienia nie maja, trzymam kciuki-i wierze ze bedzie dobrze

reklama
Dzieki dziewczyny,ja juz spadam spac bo zeszlej nocy praktycznie nie spalam i juz padam z nog.Zobaczymy co jutro wyjdzie,popoludniu dam wam znac.
Milej nocy wszystkim mamom i dzidziusiom

Do góry