reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Sprawdźcie co wa wyszło!

Delikatnie odciągnij wskazującym palcem dolną powiekę oka i obejrzyj dokładnie białkówki. Powinnaś dojrzeć naczynko krwionośne w kształcie litery V. Szykuj się na narodziny chłopca, jeśli naczynko jest w prawym oku. I odwrotnie: "V" w lewym oku zwiastuje dziewczynkę. Mądrość ludów skandynawskich głosi, że błyszczące, grube włosy oznaczają narodziny chłopca. A źle wyglądająca fryzura to "cena" bycia mamą dziewczynki.

reklama
Tolu, a Ty robiłaś to badanko krwi na prawdopodobieństwo downa?

Nie nie robiłam. Położna pytała czy che ale ja powiedziałam że nie chce. I teraz nie muszę czekać na wynik który i tak może nie być 100% pewny. A poza tym i tak nigdy bym nie usunęła gdbybym dowiedziała się nawet że dziecko jest chore wiec nie widziałam sensu.

Dziś przyszedł list z wynikiem na prawdopodobieństwo-PAP(po tyg) i jest bardzo dobry, bardzo małae prawdopodobieństwo wystąpienia syndromu. Ciesze sie bardzo.

MEDIO TO SUPER BARDZO SIĘ CIESZE!!!!!!!!!!!:-) JA BYŁAM DZISIAJ Z OLA NA SZCZEPIENIU I MOJA KOCHANA CÓRECZKA NAWET NIE STĘKNĘŁA BYŁA TAKA DZIELNA:tak: BUZIACZKI

Dzielna masz dziewczynkę:) Słodziutka ta Twoja córunia. A dostała naklejkę od pielęgniarki?
U mnie dziś lekkie mdłości, zaraz zaparzę sobię herbatkę może mi ulży:)
Pozdrawiaski!

CZEŚĆ MEDIO;-) JEST MI DZISIAJ STRASZNIE SMUTNO, :-:)-(DZISIAJ WYJECHALI RODZICE I TAK STRASZNIE SIĘ PUSTO W DOMKU ZROBILO ŻE AŻ SERCE ŚCISKA A CO NAJGORSZE TO MAME ZOBACZE DOPIERO ZA 4 MIESIACE :-(A RESZTE RODZINKI TO NIE MAM POJĘCIA KIEDY PEWNIE GDZIEŚ W MARCU JAK DOBRZE PÓJDZIE. NO DOBRA JUZ NIE MARUDZE!!!! A OLA TO RZECZYWIŚCIE DZIELNA DZIEWCZYNKA NO I DOSTALA 4 NAKLEJKI I LIZACZKA:-):tak: BUŚKA

Rozumiem Twój smutek, zapewne spedziliście razem miłe chwile, było wesoło,a tu nagle pusto.
Ale niedługo usg i jakoś ten czas zleci. Dobrej nocy!

DZIEŃ DOBRY:-) DZISIAJ POSTANOWIŁAM ZROBIĆ GRUNTOWNE PORZĄDKI:tak:SZYBCIEJ CZAS ZLECI A JUTRO WIZYTA Z POŁOŻNĄ :tak: U MNIE ŚWIECI SŁONECZKO WIĘC ŻYCZE MIŁEGO DNIA I MAM NADZIEJE ŻE WSZĘDZIE TAK PIĘKNIE ŚWIECI TO SŁONECZKO JAK U MNIE, BUZIAKI

A jak Twoja dzidzia, bo moja czasem leniu****e i nie daje o sobie znac, staram sie tym nie denerwować, choć tak bardzo lubię czuc ruchy.

reklama
MOJA DZIDZIA LENIUSZEK:tak:, TROSZKE MOCNIEJ KOPIE ALE RZADKO CHOĆ TAK RAZ NA DZIEŃ RACZEJ DAJE O SOBIE ZNAĆ :-). A TY SIE NIE MARTW JESZCZE TE NASZE DZIDZIE SA MALEŃKIE I PEWNIE NIE ZAWSZE DAJĄ RADE KOPNĄĆ TAK ŻEBYŚMY POCZUŁY:tak: BUZIAKI

Do góry