reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Myleene- Moim chłopcom najbardziej pasował Aptamil:tak:. A jak tam brodawki? Więc jednak pomożesz sobie butelką? Wcale Ci się nie dziwię mimo, że po jakimś czasie karmienie piersią to wielka przyjemność, to doskonale pamiętam ile to nerwów, bólu i cierpienia:) Ja sama za pierwszym razem też nie wytrzymałam, a Moim zdaniem dużo też zależy od samego dziecka. Trzymajcie się cieplutko;-).

reklama
witam laseczki

u mnie wsio ok jak narazie zaczelam 25 tydzien))))
wizytka u poloznej 5 maja,wiec bedzie mierzyc brzunio,pobierac krewke i takie tam)
mala wchodzi mi pod zeberka i trosie boli
Jej ulubiona stronka to prawa tam sie wlasnie gimnastykuje:):-D

U mnie w domku zawsze goscil PLANTEX herbatka wiec polecam))))
wspolczuje bolu przy przestawianu dzidzi,i 3mam lapcie za cesareczke)))

buzile uciekam
badzcie grzeczne kiss kiss:rofl2:

witajcie mamusie...
ja dzis zmeczona i wykonczona... a najadlam sie chyba za cala rodzinke... brzuszek pelny i twardy... niunia skacze jak szalona.... a macica twardnieje... no jeszcze troszke do rozwiazania.... kurcze przytylam juz 15 kilo.... i mam nadzieje ze szybciutko to strace....

Paula zrzucisz szybciutko, teraz najważneijsze by dzidza rosła więc jedz :))

Pozdrawiam Was, u nas mgła i zimno jak narazie.

medio- dzieki ja tez tak mysle... u nas dzis tez troszke zimno... bo wczoraj byla swietna pogoda cieplutko i slonecznie....

hejka:)
wrocilam wlasnie ze szpitala, z jednej strony szczesliwa a z drugiej nie bo niestety nie udalo sie przekrecic maluszka, caly czas glowka wracala na gore:sorry: i niestety bolalo mnie strasznie wiec kazalam przestac, lekarz powiedzial ok i spytal czy chce cesarke a ja sie zgodzilam:tak:powiedzial ze zarezerwuja mi termin na 39 tydzien i 24 kwietnia bede juz miala maluszka przy sobie:-):-) a 21 musze przyjechac do szpitala bo musza mi przepisac odpowiednie tabletki ktore musze wziac dzien wczesniej przed cesarka:tak: takze w sumie jestem happy bo wiem kiedy maly bedzie ze mna:-):-) troszke mnie boli brzuszek na gorze ale da sie zniesc:tak:
pozdrawiam was wszystkie i dzieki za trzymane kciuki:happy:

Ada ja jestem tu nowa, i mam do Ciebie pytanie - proszę odpowiedz bo jest to dla mnie bardzo ważne.
Obecnie jestem w 35 tyg ciąży, i moja dzidzia na początku 34 tyg nadal była główką do góry (przynajmniej tak twierdzi położna).
W 36 tyg idę na kolejną wizytę i jeśli wtedy okaże się że moja dzidzia jest główką do góry to ...........właśnie, albo czeka mnie przekręcanie, albo ????
Czy ja mogę się na to przekręcanie nie zgodzić?? - bo ja wolę cesarkę, ale nie wiem czy mam wybór.
Proszę napisz mi więcej info na ten temat jeśli możesz - z góry bardzo dziękuję.:-):-)

Czesc laseczki!
Jak tam Swieta wam mijaja? ja sie strasznie objadlam:szok: i mam juz 20kg na plusie:szok::szok::szok: wiec Paula sie nie przejmuj swoimi 15kg ;-)
Pgoda u nas sliczna, a dzidzius jak siedzi w brzuszku tak wyjsc nie chce :baffled: w piatek mialam 3 skurcze ale od tego czasu cisza... wiec czekam dalej z niecierpliwoscia

witam Jole :-)

jola- tu w UK na nic nie musisz się godzić, a dzidzia może się przekręcić nawet w ostatniej chwili:tak: więc nie martw się na zapas;-):-).
Karolinka- no to może coś się wreszcie zacznie;-) bo Ty jesteś następna w kolejce:-). Teraz czekamy na Twoje maleństwo:tak:, więc daj znać jakby co:-):-):-).

reklama
karolinka- no ja w pierwszej tez tyle mialam na plusie... ale z pewnoscia jest ci juz strasznie ciezko... ale juz tuz tuz... wytrzymaj jeszcze troszke i zaraz bedziesz tulic swoje malenstwo w ramionach... a jak sie czujesz???

Do góry