reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Cesarka Była Przed Terminem Ale Tylko 2 Dni Bóle Choć Bardzo Chciałam To Sie Nie Pojawiły Nawet Wysprzątałam Cała łazienke Od Sufitu Do Podłogi Chciałam Mieć Wcześniej Bo Mój Mąż Wyjeżdżał Tutaj Do Pracy I Chciałam żeby Zobaczył Jeszcze Ole Ale Niestety Nie Udało Sie On Wyjechał 3 Stycznia A Ja 5 Miałam Cesarke Coś Potwornego Opowiadać Mężowi Jak Wygłąda Jego Córeczka Przez Telefon Ale Ciesze Sie żę Mamy To Za Sobą I Teraz Będzie Tak Jak Powinno Być. Buśka

reklama
Teraz za to bedziecie razem i będzie zupełnie inaczej:)))
Mój mąż był przy pierwszym porodzie, teraz też być musi, jak się da oczywiście.Nie wiem czy mam z Polski przywozić jakieś zaświadczenia,że powinnam mieć cesarkę i je tłumaczyc na angielski czy na nich wymusić by mi zrobili, opowiadając jak to było po pierwszym porodzie???

Obawiam Sie że Zaświadczenie Z Polski Nic Nie Da Oni Nie Bardzo Zwracają Na To Uwage A Jeszcze Może Ich To Rozłościć że Jesteś Tu A Jeszcze Konsultujesz Sie W Polsce Ale To Jest Moje Zdanie Oczywiście Nie Daje Głowy. Opowiedż Im Jak Było Przy Pierwszym Porodzie I Możesz Się Zapytać Swojej Madwife Jakie Tutaj Muszą Być Wskazania Do Cesarki. Buśka

Chyba tak zrobię jak mi radzisz, a ewentualne zaświadczenia z Polski zostawię sobie jako ostatniądeską ratunku.
A jak dziś u Ciebie samopoczucie?

Cześć Medio:-) Z tym samopoczuciem tak jak z pogodą nie najlepsze głównie z powodu głowy ale cieszę sie że mdłości dały sobie spokój i już mnie nie męcza. a jak u Ciebie?:happy:

Mdłości małe, ból głowy nadal jest, niestety.
A jak Twoj brzusio widoczny pewnie już co?
A to mój synek.

Ostatnia edycja:
Synuś Pierwsza Klasa, Przystojniacha Rośnie Współczuje Tym Angielką:-D:-) TROSZECZKE WIDAĆ BRZUSZEK JA TO BYM CHCIAŁA ŻEBY JUŻ TA DZIDZIA DAŁA O SOBIE ZNAĆ JAKIMŚ MAŁYM KOPNIACZKIEM:happy: OLA MNIE PIERWSZY RAZ KOPNĘŁA W 18 TYGODNIU ZOBACZYMY JAK TERAZ BĘDZIE.;-)

Ja wklejam, wcześniej umieściwszy je na takim innym forum(28 dni poznaj swoją płodność) i póżniej tutaj ale wiem,że mozna jakoś inaczej przez jakieś http://imageshack.us/ póżneij kopiuje się adres obrazka do posta.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry