reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

a ja dzisiaj jakaś rozdrażniona jestem. Wszystko mnie wkurza i na wszystkich krzyczę, wszystko mi przeszkadza a do tego jeszcze pada i prania nie moge zrobić bo zaś w domu ma schnąć???:wściekła/y:
Dobra już was nie nudze.
Pozdrawiam Tola
CZEŚĆ TOLA. WCALE NAS NIE NUDZISZ KAZDA Z NAS MUSI SIE WYGADAC JA WCZORAJ MIALAM TAKI NASTROJ ZE ZYC SIE NIE CHCIALO ALE DZISIAJ JUŻ JEST DOBRZE MYŚLE ŻE TO HORMONY;-) A TAK POZA TYM TO PRZESYŁAM CI TROCHĘ SŁONECZKA BO U MNIE NIE ZAWIELE JEGO ALE SIE PODZIELE:-) W KTÓREJ CZĘŚCI ANGLI MIESZKASZ? POZDRAWIAM CIEPLUTKO. :happy::happy2:

reklama
OJ TOCHYBA DALEKA ODE MNIE JA MIESZKAM NIEDALEKO NORWICH CHYBA ŻADNA MAMUSIA NIE MIESZKA KOŁO MNIE ŻE TEŻ MĘŻULEK MUSIAŁ MNIE AKURAT TUTAJ WYWIEŚĆ :-( A U MNIE TEŻ JUŻ PADA I ZNOWU GŁOWA MNIE BOLI MDŁOŚCI SIĘ KOŃCZĄ TO BÓL GŁOWY NIE DAJE SPOKOJU :no: ŻYĆ A NIE UMIERAĆ :crazy::baffled:

Olinduś widzę,że z tym bólem głowy mamy ten sam problem, jak byłam w pierwszej ciązy z synkiem to nie miałam takiego problemu, a teraz, boli chyba codziennie.
U nie dziś deszczowo i za ciepło też jak narazie nie jest.

Cześć Medio.:happy: Oj Tak Ten Ból Głowy Nie Daje Spokoju Choć Musze Przyznac że Odpóścił Na 2 Dni I Od Wczoraj Na Nowo NO I OCZYWIŚCIE DZISIAJ BEZ ZMIAN:baffled::baffled::baffled: JAKOŚ DZISIAJ SAMOTNOŚĆ MI DOSKWIERA BARDZO BYM CHCIAŁA SPOTKAĆ SIE Z JAKĄŚ MAMUSIA ALE JAK NA ZŁOŚĆ WSZYSTKIE MIESZKACIE DALEKO A RACZEJ TO JA MIESZKAM NA JAKIMŚ ZADUPIU:wściekła/y: MUSZE WZIĄŚĆ SIE ZA JAKIEŚ SPRZĄTANKO. ŻYCZE MIŁEGO DNIA:tak:

Oj To Kawał Drogi:-( A TY MASZ TAM JAKIEŚ MAMUSIE Z KTÓRYMI SIE SPOTYKASZ ? :tak: JA TERAZ MAM URWANIE GŁOWY Z OLĄ DOSTAŁA OD DZIADKÓW ROWER I MAM PRZECHLAPANE BO ONA MA NIESPORZYTĄ ENERGIE :baffled: NO ALE JAKOŚ Z TYM BÓLEM MUSZE DAĆ RADE . BUZIAKI:-)

Nie niem mam tu żadnych mamuś.
Bardzo bym Cie prosila byś mi napisała jak to jest po cesarce, jak to wygląda,w trakcie i po, jak się czułaś?Dzięki.

medio Słońce Ty Moje:-) PAMIETAJ ŻE KAŻDY INACZEJ TO BĘDZIE PRZECHDZIŁ A JA PISZE TYLKO O SOBIE:tak: WIĘC SAMĄ CESARKE WSPOMINAM BARDZO ŻLE, MNIE POPROSTU BOLAŁO MIMO ZNIECZULENIA, ZNIECZULENIE MIAŁAM W KRĘGOSŁUP WIĘC TEORETYCZNIE OD PASA W DÓŁ NIE POWINNAM NIC CZUĆ ALE CZUŁAM I MUSZE PRZYZNAĆ ŻE TEGO BOJE SIĘ I TERAZ A DLACZEGO BOLAŁO NIE WIEM PODEJRZEWAM ŻE PODALI MI ZA MAŁĄ DAWKE I MAM WIELKĄ NADZIEJE ŻE TYM RAZEM TUTAJ DADZĄ ODPOWIEDNIĄ DAWKE ZNIECZULENIA. TAK WIĘC CESARKE MIAŁAM O 9 RANO PO 11 GODZ MOGŁAM PRZY POMOCY STAŻYSTKI USIĄŚĆ NA ŁÓŻKU A PO PARU MIN PRZEJŚĆ SIE ( OCZYWIŚĆIE POSZŁAM PROSTO DO OLI) :happy: PO WSTANIU TROSZECZKE ZWRACAŁAM ALE PONOĆ TO DOBRZE, OCZYWIŚCIE PO TYM KRÓTKIM SPACERKU SPOWROTEM DO ŁUŻKA I DO RANA SPAŁAM. RANO PRZYWIEŻLI MI OLE I PRZENIEŚLI NA NORMALNĄ SALE. PO CESARCE BARDZO SZYBKO DOSZŁAM DO SIEBIE NAJGORSZA BYŁA TRZECIA DOBA MIAŁAM NAWAŁ POKARMU A WIADOMO JAKI TO BÓŁ NO ZACZĄŁ MNIE BOLEĆ KRĘGOSŁUP A RACZEJ UKŁUCIA PO ZNIECZULENIU ALE TAK POZATYM TO BYŁO OK WIADOMO RANA PO CIĘCIU BOLI( ALE TEŻ BOLI KROCZE PO PORODZIE NATURALNYM) MYŚLE ŻE NAJWAŻNIEJSZE TO SIE NIE ROZCZULAĆ NAD SOBĄ BO WIDZIAŁAM TAKIE DZIEWCZYNY PO CESARCE ŻE SZKODA GADAĆ UŻALAŁY SIE NAD SOBĄ A NIE ZAJMOWAŁY DZIECKIEM. NIE WIEM JESZCZE CO CHCESZ WIEDZIEC - PYTAJ :-) Z CHĘCIĄ ODPOWIEM BUŚKA:happy:

reklama
Do góry