reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
zdjecie pod nazwa... wejdz w ustawienia i edytuj aventure.. masz przykladowe a jak nie to dodaj swoje z kompa...

A ja dziewczyny nie spałam w nocy bo mnie mój nieszczęsny ząbek bolał, napuchłam na twarzy tragedia, ale już teraz troszkę mniej boli oby do nocy sie nie nasiliło to i żeby opuchlizna zeszła.:wściekła/y:

mamunia2
ja też zazdroszcze tak dużej rodzinki, na razie mam miesięcznego Kacperka i chyba wystarczy ale jak podrośnie kto wie co mi przyjdzie do głowy
Medio a ty juz chcesz trzecie, powoli kobieto powoli, moja koleżanka tez chciała trzecie tak szybko i miała trzecie i czwarte od razu:-D, super, co???
alex Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku

tajchi- o to straszne kochana... ty to sie nameczysz niesamowicie... wiecznie nie wyspana i obolala... trzymam kciuki aby dzisiejsza noc byla spokojna...

Witam kochanne a ja mam problemik((((

Z moich obliczen wychodzi iz jestem w ciazy 10 tyg i 5 dni...
/miesiaczka byla 15pazdz....

Jednakze moja polozna wyliczyla iz jest to 8 tydzien...

zaproszenie na 1 usg przyszlo poczta na 9 lutego...
Na 9 lutego czy mozecie to sobie wyobrazic>>>>>>>>>>>>>>

moze ktoras z was sie orientuje ile kosztuje usg prywatnie?
Bo ja slyszlala ze okolo 1oo funtow..:confused:

fasoleczka prywatne usg w Londynie kosztuje 50-60 funtów+40 wizyta,
ale ja znalazłam lekarza polskiego na Ruslip w Londynie, że pierwsza wizyta z usg to 90 funtów(50 usg + 40 wizyta) a kolejne usg jest bezpłatne tylko płaci sie za wizytę.
paula7 no cos mi nie służy angielska służba zdrowia:wściekła/y:

reklama
Do góry