reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej mamuski:)

Verita- ja nic od poloznej nie dostalam w sumie to co wizyta mam inna bo moja ciagle na zwolnieniu:/ Wypelnilam te pipirki i dzis odbiore probki:) Ja tez dostalam peptac i juz chyba ci pisalam, ze okropny w smaku i konsystencji ale powiem ci, ze dziala. Wypilam juz prawie cala butelke i po kazdej porcji zgaga przechodzi prawie odrazu.

Wojowniczka-Twoja corcia jest przeslodka:) Mam nadzieje, ze moj maluch tez bedzie tak ladnie nocki przesypial:)

Wczoraj zaczelo mi szumiec w uszach i nie moge juz wytrzymac:/

reklama
Wojniczanka czyli jako takiego planu dnia nie macie? Ze np je miedzy 8 a 9 potem sie bawicie, potem spi na spacerze potem je kolo 12 itd? Martwie sie bo Leon strasznie marudzi przed drzemkami w dzien a wiem ze jest zmeczony. Spi ladnie w nocy ale jest histeria przed drzemka, ladnie zasypia na spacerach, w aucie i w chuscie.
Nie za wczesnie na tv dla malej?

Trusia to faktycznie masz ciezka sytuacje, ale na pewno dasz rade, przygotuj sobie slowniczek z wypisanymi terminami nazwami lekow itd pelno tego w necie.

obiecany Leonek :)

DSC_0174.jpg

Załączniki

• DSC_0174.jpg
    DSC_0174.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 40
Hej

O co tam tu pusto?!

Ja po wizycie, nadal pośladkowo, za tydzień mam próbę obracania. Miała któraś? Dają jakiś lek znieczulający? Boli to? Mam wziąć torbę ze sobą w razie co, będę pod usg i ktg. Jakby nie poskutkowało to cesarka 11 lutego. Ciekawe co to będzie. Stresuję się już

reklama
Hej

O co tam tu pusto?!

Ja po wizycie, nadal pośladkowo, za tydzień mam próbę obracania. Miała któraś? Dają jakiś lek znieczulający? Boli to? Mam wziąć torbę ze sobą w razie co, będę pod usg i ktg. Jakby nie poskutkowało to cesarka 11 lutego. Ciekawe co to będzie. Stresuję się już

Boli jak chol... ja bym sie nie decydowla, ale moze u ciebie pojdzie szybko. Tak czy inczej nie musisz sie na to zgadzac.

Do góry