reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Dziękuję... już bede spokojniejsza... Tylko jeszcze mam bole takie jak przy okresie... dół brzucha mnie pobolewa....

Chce juz miec wszystko za sobą... bo mi ciężko....

Dziewczętom które juz urodziły życze dużo radości z dzieciątka/-ek. I GRATULUJE... Niech sie zdrowo chowaja... :tak:

reklama
Zawsze chodzilam w piatki, ostatnio jak bylam to byla studentka i nie wiem czemu mnnie tak umowila. Wpisalam mi, ze dzisiejsza wizyta jest w 25tc a ja jestem w 22. Nie zdziwie sie jak sie pomylila. a nawet nie wiem jak moja ma na imie, chodze do przychodni na Welford,

Dziewczyny my juz po, dzidzia zdrowa ma 300g. No i moje przeczucia sie nie sprawdzily :-p. Bo bedzie CHLOPIEC!!!!!!!!!!!!!
Jestem szczesliwa i w szoku :-D.

reklama
Do góry