reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

dziewczyny a co ze szczepionką na grype?? chca mnie jutro zaszczepic. Jestescie na tak czy nie? nie wiem co o tym myslec, w Polsce przeciez sie nie szczepi ciezarnych....

reklama
hej dziewczyny ja tak sie troche wtace miedzy was i mam pytanie dotyczace jak wyglada mniej wiecej zycie w angli z dzieckiem , moja dobra znajoma chce tam teraz wyjechac razem z dzieckiem do swojego chlopaka on tam jest chyba 3 miesiace dopiero dzidzia bedzie miala 6 miesiecy i jak to wyglada jezeli chodzi o szczepienia o ubezpieczenie , ona sie tak porywa zeby tam jechac a sama nie jest pewna jak to tam wyglada a od niej facet jest no powiedzmy bardzo fantazyjnym w opowiadania czlowiekiem :/ on mysli ze kupienie kojca dla malej a pozniej mleka to wszystko:( moze cos powiedziec na temat zycia tam o opiece medycznej ( oni nie zbyt znaja jezyk praktycznie w ogole go nie znaja) moja znajoma nawet niewie jak bedzie ubezpieczona:/

Jak facet pracuje to ubezpieczy sie z dzieckiem pod niego. Do tego moze sie starac o benefity. Wazne ze pracuje legalnie.:tak:

Kari21 możesz porozmawiać z położną za wszystkimi za i przeciw. Dziewczyny teraz proponują wszystkim ciężarnym również szczepienie na krztusiec z powodu ostatnich częstych zachorowań noworodków 10 niemowląt w UK umarło przez tą okropną chorobę.

madlen mi przez krótką chwile podawali oxy jednak musieli odłączyć kroplówkę bo serdzuszko małej bardzo skakało, w ostateczności (w przeciągu 2 godz) akcja sama się rozkręciła, dostałam silniejszych skurczy i urodziłam bez wywoływania
kari ja bym się nie szczepiła na grype (nie wierze w skuteczność tej szczepionki) a tym bardziej w ciąży

moja znajoma w ciazy tez dostala list,ze moze sie zaczszepic na grype,ale rowniez odmowila. ja sama chyba bedasc w ciazy nie zdecydowalabymj sie na taka szczepionke

reklama
Czesc Dziewczyny
Mam do Was pytanie czy ktoras z Was miala do czynienia z dr Krystyna Tajchman z zielonej przychodni na Greenwich? Mieszkam w okolicy Maidstone jestem w 6 tyg ciazy I wlasnie zaczelam troche krwawic. Zapislalam sie do niej na czwartek. Warto w ogole probowac z nhs jesli ciaza taks wczesna? Z tego co wiem nic nie zrobia. Jakie sa Wasze doswiadczenia? Pozdrawiam

Do góry