reklama
8
86ania86
Gość
Bubbles sliczny kacik:-) a posciel przecudna:-)
mandrzejczuk
Fanka BB :)
jejku jaki slodki kacik...czemu ja nie mam zbyt wiele miejsca w swojej sypialni??? :-(
8
86ania86
Gość
tez wlasnie ubolewam,ze mam malo miejsca:-( wstawie lozeczko i nic wiecej sie nie zmiesci:-( ale coz zrobic:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubbles sliczny kácik... posciel cudna...
a u nas schnie gips moj maz musial przewiercic grzejnik ... i sciana odeszla razem z nim
irlandzkie domy!! heh
jak wyschnie to zamaluje i bedzie skonczone.. no i jeszcze to lozko za tydzien dojdzie
a u nas schnie gips moj maz musial przewiercic grzejnik ... i sciana odeszla razem z nim
irlandzkie domy!! heh
jak wyschnie to zamaluje i bedzie skonczone.. no i jeszcze to lozko za tydzien dojdzie
reklama
No więc od początku
Kamcia pokoik niby gotowy ale ponieważ mają w nim mieszkać moi rodzice jak przyjadą to postanowiłam się wstrzymać z naklejkami na ściany.
Bubbles Naklejki kupiłam na ebay w sumie bardzo tanio ok. 2 funtów za paczkę z przesyłką. Kącik super jak mi się podobają baldachimy.
Adeczka śliczny kącik, taki kobiecy.
Kamcia pokoik niby gotowy ale ponieważ mają w nim mieszkać moi rodzice jak przyjadą to postanowiłam się wstrzymać z naklejkami na ściany.
Bubbles Naklejki kupiłam na ebay w sumie bardzo tanio ok. 2 funtów za paczkę z przesyłką. Kącik super jak mi się podobają baldachimy.
Adeczka śliczny kącik, taki kobiecy.
Podziel się: