Jotka_
Fanka BB :)
Przyjdzie ten dzień gdy wybuchniesz ze szczęścia trzymam kciuki.Niestety dalej się staramy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyjdzie ten dzień gdy wybuchniesz ze szczęścia trzymam kciuki.Niestety dalej się staramy
Dziękuje i mam nadzieje ze tak będziePrzyjdzie ten dzień gdy wybuchniesz ze szczęścia trzymam kciuki.
Hmmm do powtórzenia :/Kochane a co myślicie o moim teście od paru miesięcy wariuje tutaj powinien być plus ale jest dość widoczna nie dokonca kreseczka.Zobacz załącznik 1333604
Hmmm do powtórzenia :/
Za 2 dni zrobię nowy test bo do okresu zostało mi 3 dni ogólnieHmmm do powtórzenia :/
No cos moze z tego byc.. dawaj jak powtórzysz! Trzymam kciukiZa 2 dni zrobię nowy test bo do okresu zostało mi 3 dni ogólnie
Dziękuję jak powtórzę napewno dam znaćNo cos moze z tego byc.. dawaj jak powtórzysz! Trzymam kciuki
Dlugo sie staracie?Dziękuję jak powtórzę napewno dam znać
Ogólnie zarejestrowałam się tutaj bo chyba wy tylko kobitki możecie mnie zrozumieć
Bo reszta myśli i tak że już wariuje heh i nie mówię już nic nikomu dopóki nie będę miała pewności ale tutaj wjem że mogę z wami się dzielić swoimi testami bo większość z was wie co czuje
WsYstkie jesteśmy tutaj w podobnym celu i wiele dziewczyn przeszło długa drogę. Nikt tak nie zrozumie jak druga staraczkaDziękuję jak powtórzę napewno dam znać
Ogólnie zarejestrowałam się tutaj bo chyba wy tylko kobitki możecie mnie zrozumieć
Bo reszta myśli i tak że już wariuje heh i nie mówię już nic nikomu dopóki nie będę miała pewności ale tutaj wjem że mogę z wami się dzielić swoimi testami bo większość z was wie co czuje