MrsBookBook
Zaciekawiona BB
Dziękuje będę miała na uwadze.Powinnaś zrobić krzywą cukrową i insulinową.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje będę miała na uwadze.Powinnaś zrobić krzywą cukrową i insulinową.
A tarczycę badałaś tsh i ft3 ft4 ?Mój lekarz mówi ze długie cykle przez nadwagę mam. Ale taka wagę jaka mam gdzieś od 2-3 lat wiec nie wiem.
byłam w drugiej połowie lipca na kontroli i było wszystko ok.
Tak miałam badana tarczyce i ft3 i ft4 i wszystko było w normie przynamniej 3 lata temu.A tarczycę badałaś tsh i ft3 ft4 ?
no to radzę sprawdzić 3 lata to jyz dużo czasuTak miałam badana tarczyce i ft3 i ft4 i wszystko było w normie przynamniej 3 lata temu.
Wyniki sprzed 3 lat nic nie wnoszą. Tsh może się zmienić w ciągu kilku miesiecy.Tak miałam badana tarczyce i ft3 i ft4 i wszystko było w normie przynamniej 3 lata temu.
Będę miała na uwadzeno to radzę sprawdzić 3 lata to jyz dużo czasu
no to będę musiała sprawdzić.Wyniki sprzed 3 lat nic nie wnoszą. Tsh może się zmienić w ciągu kilku miesiecy.
I jak się sytuacja potoczyła?Hej wszystkim dziś robiłam kolejny test i znów cień kreski widzę.Zobacz załącznik 1304280
Jednak przesiadłam do tego i wyczytałam ze może być jeszcze za wcześnie. W weekend zrobię kolejny test zobaczymy. Moim zdaniem od owulacji minęło 10 dni a wyczytałam ze od 7-12 dnia po zapłodnieniu test wykaże cokolwiek. Wiec jeszcze mam nadzieje.
Niestety dalej się staramyI jak się sytuacja potoczyła?