10 dni? Nie rozumiem czy to jakaś ironia , dogryzienie ?Po takim teście za 10dni poród więc cichutko gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 dni? Nie rozumiem czy to jakaś ironia , dogryzienie ?Po takim teście za 10dni poród więc cichutko gratuluję
Ironią? Dogryzanie? Po prostu pisze że tak wyglądał mój pierwszy test a teraz mam 10dni do porodu bo jestem w 9 miesiącu ciąży chyba źle to odebrałaś?10 dni? Nie rozumiem czy to jakaś ironia , dogryzienie ?
PozytywJa się podpinam. Otóż @ powinna pojawić się wczoraj. Testować zaczęłam się od piątku. Dwa testy z piątku i soboty to te różowe PINK a z dzisiaj facelle z rossmana. Co sądzicie ?
A to złe zrozumiałamIronią? Dogryzanie? Po prostu pisze że tak wyglądał mój pierwszy test a teraz mam 10dni do porodu bo jestem w 9 miesiącu ciąży chyba źle to odebrałaś?
Coś się tam przebija na spokojnie powtórz test albo z krwi zrób. Trzymam kciukiHej, czy wy tez widzicie ta słaba 2 kreskę ? Po ok 4 minutach wyszła , wczoraj i dzisiaj robione testy, miesiączka 07.06 powinna się pojawić ..
pięknie! Gratulacje. Niech teraz tylko beta ładnie przyrasta a tym samym niech ciąża się rozwija !
Oby Jutro lece na betePozytyw