reklama
Oj dziewczyny- czyli jednak chyba widzę to
Nadal nic nie widzę przepraszam ale nie będę ściemniać chociaz bym ch
Czyli chyba po prostu porąbało mnie jużNadal nic nie widzę przepraszam ale nie będę ściemniać chociaz bym chciała
Fado123
Fanka BB :)
Dalej nie widzę, po kilku dniach spóźnienia kreska powinna być wyrazna ,ja bym zrobila bete ,rozwieje wątpliwościZerkniesz na zdj w komentarzu? Jako jedyne wyszło tak jak w rzeczywistości
eij
Niekoniecznie. Owulacja mogła się przesunąć, zresztą test najlepiej zrobić z porannego moczuOj dziewczyny- czyli jednak chyba widzę to
Czyli chyba po prostu porąbało mnie już
Mi taki test wyszedł na 6 dni przed spodziewaną miesiączką, że był cień cienia niewidoczny dla nikogo poza mną. Jak powtórzyłam 4 dni później, to była delikatna kreska ale już widoczna.
Tak więc albo beta, albo powtórka testu za jakieś dwa dni.
Tak więc albo beta, albo powtórka testu za jakieś dwa dni.
Owulację miałam 20-21 dnia cyklu (monitoring). Dziś jest 35 dzień cykluNiekoniecznie. Owulacja mogła się przesunąć, zresztą test najlepiej zrobić z porannego moczu
Owulacja była 20-21 dc (monitoring), dziś mija 35dcJa widzę że coś bardzo słabo przebija. Ale po takim spoznieniu to albo biochemiczna albo miałaś później owulację. Zrób betę i powtórz po 48h jeśli wynik będzie wskazywał na ciążę ☺
reklama
Gadziamama
Autorko, nie chce byc nie miła ale zżera mnie ciekawość, co Ci to da że 20 dziewczyn Ci napisze ze widzi kreske i 20 napisze Ci ze nie widzi? Jesli masz regularne okresy i ewidentnie wiesz ze Ci sie spoźnia przy czym starasz sie o dziecko to leć jutro na bete bo albo jesteś w ciąży albo masz jakieś nieprawidłowości które przed staraniem w kolejnym cyklu o tak bedziesz musiala unormować u gina