Magda.Ka
Zaciekawiona BB
Dziękuję ❤ jeszcze chwila i się zbiorę po wyniki...Będzie dobrze Myślę że beta będzie pozytywna...trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję ❤ jeszcze chwila i się zbiorę po wyniki...Będzie dobrze Myślę że beta będzie pozytywna...trzymam kciuki
trzymasz w niepewności...Dziękuję ❤ jeszcze chwila i się zbiorę po wyniki...
Ile dni po owu? Nie wiem czy robic testOdebrałam wynik i chyba się udało
Beta 18.7 ❤
Strasznie się cieszę
Owu wypadała 28.06Ile dni po owu? Nie wiem czy robic test
no to mamy dwie mądre dziewczyny na forum, które poszły na betę i już wiedzą na pewno, że są w ciąży! Bardzo się cieszę, wszystkiego dobregoOdebrałam wynik i chyba się udało
Beta 18.7 ❤
Strasznie się cieszę
Dziękuję ❤❤no to mamy dwie mądre dziewczyny na forum, które poszły na betę i już wiedzą na pewno, że są w ciąży! Bardzo się cieszę, wszystkiego dobrego
Gratuluje i trzymamOdebrałam wynik i chyba się udało
Beta 18.7 ❤
Strasznie się cieszę
Ja 9 dni po ostatnim współżyciu robiłam test i wyszedł cień cienia nawet mąż widział a on to nie lubi się doszukiwaćIle dni po owu? Nie wiem czy robic test