reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciekawe strony www i nie tylko... gorąco polecam :)

reklama
http://www.karmieniedzieci.pl/ Polecam stronke:)
Jaszczurka powiem ci ze ja sama nie wiem juz na kiedy mama termin pierwsze moja ginekolog obliczyla mi na 14 marca i tak bylo ok a teraz liczyla i powiedziala ze na 21 marca.Jak licze na stronkach nadal wychodzi mi 14-15 marzec wiec ja nie wiem jak kolo mojej ginekolog liczy.Zaczelam sie trioche martwic no bo ile mozna przenosic ciaze ?????????? Dziwne sa te obliczenia.A moze ktos mi pomoze z was cio obliczyc?????????

Madzik extra animacje !!!!!!!!!

znalazlam ciekawa stronke moze troszke odbiegam od tematu,bo to dotyczy dalekiej przyszlosci(no moze nie dalekiej jakies 6 miesiecy ;D) ale jak mam to juz podam-na stronce jest specjalny programik,dzieki ktoremu dowiemy sie kiedy co innego oprocz mliczka podawac dzidziom+przepisy jakby ktos chcial to prosze http://www.twojadieta.pl/dz.php

Dzisiaj o 14 (29/01) na discovery szedł rewelacyjny program-widziałyście?Jeśli nie to polecam na pewno będa powtarzać.Aga

no słyszalam ale nie oglądałam dzisiaj o 20 jest powtórka
ponoć pokazany jest poród i wiele fajnych ciekawych zeczy o tym wydarzeniu
musze obejrzec

do mnie kolezanka zadzwonila dwie godziny po filmie z pytaniem czy ogladalam :mad:
wściekłam sie bo mogła zadzwonic ze leci a nie czy ogladałam

ma szczescie ze jest powtorka

nie wiem czy oglądacie na tvn style jest taki program klub młodej mamy
i ostatnio ogladalam taką rozmowe o mamusiach w internecie i o niebespieczeństwach zamieszczania w internecie zdjęć sich maluszków co o tym myślicie

reklama
kasiula matula pisze:
nie wiem czy oglądacie na tvn style jest taki program klub młodej mamy
i ostatnio ogladalam taką rozmowe o mamusiach w internecie i o niebespieczeństwach zamieszczania w internecie zdjęć sich maluszków co o tym myślicie

Kasiula...nawet nasze pogaduchy niosą niebezpieczeństwo...może ktoś je w nieodpowiedni sposób wykorzystać, opisać, poszaleć ze zdjęciami... :mad: Możliwości jest bez liku, ale uczestnicząc w tym forum same decydujemy o czym piszemy i w jaki sposób... A zagrożenia w necie czyhają na każdym miejscu więc patrząc pod tym kątem to lepiej nie otwierać nawet internetu...nasz wybór :(

Do góry